Babyshower

TACK FINA FLICKOR FÖR BABYSHOWERN ni överraskade med idag!


Jag måste bara berätta...vet inte vad det var jag kände igår...VAR DET EN FOT ELLER??? HA HA....

Haft en supermysig dag med underbara vänner. Jag och lilleman vaknade och var mindre pigga, förkylda och däppta i näsan. Hade en lugn förmiddag sen promenerade vi hem till Helene och pojkarnadet tar sin tid. Men var lugnt och skönt tempo för en trött och förkyld mamma. Han hade sin BEBIS APA med sig klädd i body och babymössa. HAN KAN JU FRYSA ANNARS!!! Promenaden som är på 2,4 km tog nästan en timme. Ted gick ju det mesta själv och  Pojkarna lekte sååå fint och vi mammor drack kaffe och pratade hemlisar! Tsss...

   

Hem till pappa min och hälsade på en sjukling som fick sockerbullar! Sen var det bråttom hem.....gick i 190 och flåset fick jag upp. Fick ont och fick vila lite då och då....i rättan tid 16:25 kommer Patrik springandes på Porrarpsvägen och tar över skjutsen av Ted. Han var trött nu lilleman, förkylningströttheten visade sig. Gud så skönt att han kom och puttade resten. Hem ljuva hem och värmer soppan, kaffe på och lite prat. Ted vilade på soffan. Sen kommer min Erica och har nu hittat på att vi ska köra in till stan för att hämta växter...? Ja, lustigkurre tänkte jag men klart att jag ställer upp coh hämtar växter om du vill ha hjälp ;)

Vi svänger in mot Emily och nu går det upp ett Liljeholmens...
Fina vänner överraskade med Babyshower!
Tända ljus såklart och Ems hade dukat så fint. Erica hade bakat god kladdkaka!
Fick en BB väska proppfull med massa bra att ha på förlossningen av mina vänner.
Allt från hudcreme ala Mr Bean, hårborttagning, korsord, choklad, chips, dricka....även till maken min. Tyckte jag var gulligt att allt fanns till min fina Patrik med. Energidryck, MAMA tidning, Dove lypsyl, bröstvårtsskydd en fint kort med kissemjau på och YATZY!
Ett presentkort på Plockning och färg av brynen! PERFEKT JU! Precis vad jag ville göra! Det ska bokas imorgon och nu bjuds jag ju på det! Tss, kunde inte bli bättre. Nu får du ändra din alla <3 dag present Pk...Ha ha ha..

God fika och MASSA FÖRLOSSNINGSPRAT!! Eftersom vi alla gjort det!! Ha ha ha....."den" ska ju ut med...Och det vet vi ju alla att det inte är skönt men samtidigt så HÄFTIGT!!! Emilys goda latte och bara att bli uppassad. Skönt att slippa plocka för en gångs skull. Skönt att bara få vara! Fick någon sdr under tiden som kändes lite, men nej...jag skulle inte föda fina Erica ;)
   

   

    



Vi gissade kön, datum då bebis ska komma, vikt & längd. Sen fick alla skriva namnförslag!
Bara jag som tror att Bebis kommer så tidigt som i februari ;) Eller hoppas, ha ha ha..

TACK FÖR ALLT FLICKOR. ÄVEN TACK till Angelica och Lillasyster som inte kunde komma! Puss på er med!

 Sitter nu med jätteförkyld liten kille. (tänk så stor han kommer kännas snart?) Vi värmer frullebullar i ugnen och inväntar Herrn i huset. Har mina sdr som vanligt och en del gör lite ont. Värker "nertill" och känns skumt. Har det gjort i några dagar nu. Andfådd och kittlar i händerna. Bebis har kalas i magen, rört på mig mycket idag så nu är det fullt ös!!!

 VÄLKOMMEN V 35 idag med!!!

Uträkning utgår från dagens datum: Tors 4 feb 2010.

Din graviditet startade Tors 11 jun 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Tors 25 jun 2009 (ägglossningen).

Du är på dag 239 av 280. (85,4%).

 
Du är i vecka 35.
Du har gått 34 fulla veckor och 0 fulla dagar (v34+0).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Ons 17 mar 2010
Du har 41 dagar kvar till beräknad förlossning.

NU ÄR DET DAGS FÖR FINAL COUNTDOWN!!!!

I graviditetsvecka 35 är fostret 44 cm långt och väger ca 2700 gram. Tänk på att det är skillnad på hur stora fostren är. Hur stor var du själv och barnets far när ni föddes? Normal längd och vikt varierar med 10 cm och i varje fall 1 kilo hos nyfödda, fullburna barn. Barnets hjärta slår med 120-160 slag i minuten. Barnets binjurar växer och producerar hormoner. Nu är lungorna nästan färdigutvecklade.

Börjar du bli trött på att vara höggravid? Hm, det var konstigt! De flesta älskar att väga 10-25 extra kilo, ha rygg- och höftsmärtor, rikliga flytningar, känna att de aldrig får tillräckligt med vila, men ändå inte kunna sova på grund av magen som är i vägen, ha förvärkar och åderbråck, vara andfådd och täppt i näsan och ganska växlande humör. Tyvärr är det inte sällan att man upplever allt detta på en gång.

Är du berusad av oxytocin? Cirka 5 veckor före förlossningen sjunker progesteroninnehållet hos dig som är gravid. Samtidigt sker en ökning av östrogen och oxytocin. Oxytocin påverkar faktiskt din personlighet i slutet av havandeskapet och förbereder dig på att bli mor. 

Fostrets längd: ca. 44 cm
Fostrets vikt: ca. 2600 - 2700 g


Kommentarer
Postat av: Fröken M

men guuud va gulligt av alla vännerna =) haha... så nu leker do oxå "katt och råtta" med bebben på kvällarna... här sprattlar det för fullt just nu ! supermysigt, men snart är det läggdags, även för han i magen ( hoppas jag )

2010-02-04 @ 22:46:18
URL: http://www.metrobloggen.se/michaelaj
Postat av: Ida

Åh vad mysigt! :)

Vilka snälla vänner!!

Får du i februari som du tror så kanske vi ses på BB! ;)

2010-02-08 @ 16:18:37
URL: http://dobelieve.blogg.se/
Postat av: fine

åhh. babyshower!! Så roligt!

2010-02-09 @ 12:18:41
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0