Utväxt bort!

  

  

Underbart att ha dig HEMMA! Det känns så skönt. En dag på stan, maken kompledig. Jag, Farfar och Ted gick och Ted blev fin fin i håret. Farfar och Ted tittar på rulltrappor och tåg och fikar medans mamma J går in på HM. Oj vilken rea. Hmpf.
Blev en liten bolero med hem och slingfärg som jag fått rekomenderat av en frissa. Väl hemma kommer min Tina och jag fick bli vacker i håret. Eftersom maken skulle träna så fick Ted vara barnvakt och det fixade han galant. Lias var supertrött, men Storebror fixade det och sen somnade Lias gott i sin säng. Jag blev så fin i håret, finare än på år! Sist jag var såhär nöjd över att bli av med en utväxt var då Josse slingade mitt hår för sisådär två år sedan. TINA FIXADE DET GALANT! Ingen mer hemsk utväxt och inga fler svordomar. Vet nu att jag ALDRIG kommer att göra det själv igen. Nu sitter hon och flätar mig, inbakad. Åh så skönt!!! Nu ska vi tvätta ur hennes färg, håll tummarna för att hon inte hoppar och biter mig. Men med hennes hjälp så hoppas jag att hon med blir nöjd. My lovely girl!


En fullständig update om gårdagens "äventyr" med B kommer,
och massvis med bilder då vi såg dom tyska rocklegenderna. I had a blast!

Kommentarer
Postat av: Anna - Mamma till Kevin

Ja om den blir bra så! :-O lillemannen vaknade mitt i koket och behövde sin mamma vilket resulterade i att kolan inte han koka färdigt/blev för mjuk å hamnade i sopen. :-/ Får göra ett nytt försök i helgen då mannen är hemma! :-)



Trevlig helg!

2010-12-10 @ 09:16:01
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: teddy

Tack tack vännen.

ja tiden stannar upp och man kan inte sluta se sig mätt på henne :)



Wooow va snygg du är i håret.

Hot mamma.

Önskar hela din familj en fin fin fredag.

kramis

2010-12-10 @ 12:47:44
URL: http://caitlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0