Shop and wrapped

Holy macaroni! What a day for us.

LIAS har som sagt varit på sitt sämsta humör nu i några dagar och endast velat bli buren, i morse tyckte jag att jag skymtade två små framtänder i övre käken. Morgonen var lugn och harmonisk, tomt utan Ted men vi kom iväg mycket tidgare än om vi haft vår lille morgontrötte Ted hemma. Vi begav oss in till stan med kalla huvuden och humöret på topp. DAGS ATT INFÖRSKAFFA JULKLAPPARNA till barnen, och till så många andra.
Leksaksaffären besöktes först, med rätt. För efter ett tag var det ganska så smockat med folk. Alla med samma mål...
Nöjda och glada strosade vi vidare in på HM och där möttes vi upp av Underbara Undersköna Tina som avlastade oss lite, eftersom Lias inte var på sitt bästa humör Barnen fick nu mycket nya kläder med, speciellt Ted som växer så det knakar nu.
Sen handla allt från alla andra med, man brukar få det uppdraget till barnen från släktingar. Men det är ganska så bra, köper man vad man vill ha till barnen. Både nyttiga saker och roliga saker såklart. För jag kan inte hålla mig!
Vi strosade nu på en fika och möttes sen även upp av Ola med Kidzen. Barn vill inte sitta still på fik och Lias var inte alls på sitt bästa humör nu heller. Skrek och skrek och mycket riktigt, TVÅ SMÅ FRAMTÄNDER SÅG VI NU KLART OCH TYDLIGT. Både mamma, pappa och Tina. Jippie! Där har vi förklaringen till detta. Nu var det mycket enklare att fatta nytt mod.
Nya affärer besöktes, maken skaffade klapp till frugan sin. Såg en väldigt intressant påse från INTERSPORT. Hm..
Tina var underbar och tog med Liten Lias i vagnen, och gick med O in på Nisses. Jag fick en halvtimmes lugn och ro. Hittade mer klappar till Lias i form av kläder från Farmor och Farfar hans. Fler affärer, men trötta vuxna och barn. PARKERINGSHUSET NÄSTA. Sen vidare till MAXI och där fick Lias en ny blöja, korvbröd och festis. Vi lunchade på Pölsemannen. Inte så lyx, men mätta blev vi. Fler juklappar till kidsen, och Ted kommer som vanligt att få så mycket så han inte hinner leka med allt. Men det är svårt att lägga band på sig själv. Lias vill jag hitta en speciell sagobok till, men det tar vi nu i veckan. Han känns inte färdig enligt mamman i huset. Fina Tina, Patrik och jag turades om att bära på en nu febrig liten kille.
Dags att hämta Ted, hem och sen har det varit mycket tårar och skrik här hemma. Lias sover mycket oroligt, Ted har nu feber han med och är genomförkyld. Ledsen för han är ju inte bra alls säger han. Jag har hunnit med en massa här hemma trots detta. Kan så vara för att jag har en underbar make som har haft hand om barnen. Tvätt i maskinen, tvätt hängas, stryka, tömma diskmaskin, plocka undan alla leksaker som vi gör var kväll. Renbäddat i kaoset. Sen har jag suttit en timme i källaren i
vårt krypin och börjat slå in klapparna med omsorg. Det är viktigt att det blir fint! Med omtanke bakom var klapp. Men har många kvar. Now i will call it the day off. Bänka mig i soffan med Ted och Patrik och springa upp för trappan endast då Lias skriker.

 



 

 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej Johanna! Hittade till din blogg, hade för mig att du hade en:) va kul och se dig idag och se att du mår så bra, strålar av lycka. men det e precis så jag kommer i håg dig sen vi gick iskolan, alltid go och glad! underbar blogg du har!ha en mysig jul du och din familj:) Kram/Jenny

2010-12-18 @ 21:55:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0