Rimstuga

Halleda! Efter en mycket intressant morgon och förmiddag. Med två sovande barn samtidigt och lugn och ro så blev resten av dagen håll i gång. Men det gillar vi! Ut till Mormor och Morfar, hjälpte Mormor med julslingan och hon slapp klättra och göra gymnastiska övningar. Hon tittade på då jag stack mig på barren. Men vad gör man inte? Hon bjöd såklart på julmat och redan nu känner jag mig ganska så mätt på det, eller så var jag bara illamående. Ingen aning. Lias lekte järnet och sen då han var trött lämnade jag honom och maken hemma, Ted hos Farfar sin och sen körde jag in till stan. Att gå på MAXI var som att gå på ULLARED (det undviker jag). Jag blev påkörd av vagnar, korgar och slagen med kassar och handväskor. Folk var som tokiga och handlade mat i mängder. Varför denna hysteri? Varför all denna mat? Hamstrar man på sig eller? Herrejisses. Jag stod där med min lilla korg i kö i över 30 minuter och hängde på frysdisken. Hängde och glodde in i telefonen. Suckade och tyckte faktiskt att det var lite långtråkigt. Men klagade inte. Där var ett par som hade en liten med sig och den lilla hon skrek. Så jag tyckte det kändes skönt att min lille låg hemma och sov gott. Därav ickegnäll, tyckte mer synd om alla barn som inte hade lust att sitta i kundvagnarna. Väl ute ur hysterin blev det en tur på stan, glömde såklart strumpbyxor och det får skaffas på ICA imorgon. Men en lussekatts body till Lias som jag så tvunget ville ha och Lias första juldekoration, som blev en snöstjärna från SIA. Så vacker, precis som han är. Träffade B bland björnarna och lammen. Inne i gosedjursdjunglen stod han och hade ingen aning om hur han skulle kunna bestämma sig. Jag fick bestämma...
Nu ikväll har det rimmats en MASSA, alla klappar inslagna, och det känns klart. Julgodis ska göras imorgon och det blir bara julkola för knäcken får vi vara utan i år. Inget jag gråter någon tår för. Barnen har jag busat med, vad vi byggde lego. Rev ner och byggde om.
 Lias fick snällt vara med för sin bror. Nu är det dags att få lite ro...Mamman ska nu i sin bok drömma sig in...
 



Kommentarer
Postat av: fine

hihi, det märks att du är i rimmartagen fina fina du! Glad att du förstår mig och stöttar mig, det är så många som gör tvärtom tyvärr.



Om ni ska till IKEA så passar det kanske bättre att jag kommer på efter lunch eller så? Jag anpassar mig!

2010-12-22 @ 22:30:09
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0