Makens klapp klar

Jag lyckades tajma in allt så bra idag. Vi körde in till stan, jag och två mätta glada pojkar små. En frusen bil, men fick upp dörrarna efter lite muskelarbete. Värst var kofferten, vagnen skulle ju in. Tur att Ted hjälpte till med sin bror så snällt. Jag såg direkt vad jag skulle köpa till min man. Det som jag tänkt fanns inte kvar, men hittade något ännu bättre. Vågar inte säga mer för han är här inne och snokar ibland. Kändes sådär rätt direkt. Jag gick igenom lite till barnen och det som ska köpas imorgon med. Vet vad vi ska ge dom nu, och det är skönt. Inte svårt att köpa till Ted. Han visar precis vad han önskar sig både i klädväg och leksaker. Blev så glad för den sjungande kon finns i våra trakter med så den ska skaffas till Lias. Hittade även så söta WWF djur, och Lias ska få en räv såklart. Fast jag vill ta med alla sötnosarna hem. Vi tittade på julpynt, och julkulor ska införskaffas med imorgon. Lias har ju ingen egen än. Blir ett hjärta till vårt lilla hjärta. Men som sagt så blev det endast köp till maken eftersom Ted är för nyfiken och skulle jag köpt till Lillebror så hade det blivit åsikter om det.
- DET ÄR JU TOMTEN SOM KÖPER MAMMA!
Han visade även vad han tycker att Tomten ska fixa till lillebror från honom, och han vet minsann vad lillebror tycker är kul!

Ted fick stanna med sin Farfar och jag fick min pappa på kaffebesök! Så mysigt, Lias kollade in sin Morfar med sina stora men ack så förkylda ögon. Pannan är det fyr i, maskinen går, kattlådan tömd och det är undanplockat. Endast ett varv med dammsugaren då Lias vaknat för efter en timme sover han nu. Han var helt slut min lille kille. Nu ska jag skriva inköpslistan inför imorgon. Antar att det kommer vara smockat med folk, så jag ska förbereda mig mentalt ikväll för det.
Åter till min lista och lite rim!

 

 

 

Kommentarer
Postat av: Fröken M

Härliga bilder raring !

Viggo ska vara hos sin mormor och morfar i natt så i morgon ska jag och C ut i vimlet och köpa de sista klapparna :)

Ha en toppen helg ! kram

2010-12-17 @ 15:14:03
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Crazyangel [mamma till Milton&Viggo]

Ne det kan jag inte påstå :P menkört lite iaf.. :P Känner mej så oavn vid tanken på att köra att jag fortfarande är på väg in i passagerarsätet ;)

2010-12-17 @ 15:32:16
URL: http://crazyangel.blogg.se/
Postat av: Fröken M

det är bara bra och jag fullkomligt njuter av att julen närmar sig med stormsteg. Allt pyssel runt omkring gör mig glaad och ikväll blir det egentid hemma med C medan viggo myser med mormor och morfar :) Kram

2010-12-17 @ 16:49:24
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Becky

Tack så mycket <3

2010-12-17 @ 20:57:46
URL: http://smuk.blogg.se/
Postat av: MammaMorran

Vad skönt att shoppat klart till mannen- det är nästan det svåraste! N och jag ska "inte köpa julklappar till varandra" men det vet jag att han göra ändå så då måste ju jag med göra det :D

Kram

MammaMorran- funderar på livet & Barn med ADHD/Autism

2010-12-18 @ 11:37:30
URL: http://mammamorran.blogg.se/
Postat av: Gravid och Stolt Mamma till Lucas

Fin blogg =)

2010-12-18 @ 13:42:50
URL: http://mammaplustva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0