Godmorgon Fredag och önskningar

Jippie! Godmorgon Fredag TJOHO! Vaknar av en Liten som kallar från sin säng, sitter och pillar med sina djur och när han ser mig så ler han med hela ansiktet! Det leendet ger så mycket!

Sitter och funderar på önskelista för julen 2010. Ted har såklart gjort sin och Lias vet vi ungefär vad vi ska köpa. Blir inte mycket leksaker eftersom rummet redan är överfullt med leksaker och Lias hinner inte leka med allt. Men Teds önskan ska vi nog kunna ordna!
Vad vi vuxna önskar oss? Tja, förutom presentkort på diverse klädbutiker och sportbutiker så önskar både jag och maken samma sak. Även där, samma sorts butiker roligt nog. En resa till värmen nu till nästa höst hade suttit perfekt med.
 Tror att det endast är vi i hela komunen som fortfarande har en sk "tjocktv". Till och med min Farmor och Farfar har en "platt tv". Så därför önskar vi oss en dyr klapp i år. Och har nu börjat spara till den. Så trött på att se den stora klumpen som tar sådan enorm plats i vårt ack så minimala vardagsrum. Så uppdrag tv och Blu-ray SPELARE med. Gärna en sådan där liten manick som jag tror kallas usb ;) som kan lagra och spela upp film och musik på tv. Då våran tv är väldigt oldschool och var superny när vi köpte den för sisådär 6 år sedan så fattas detta underbara uttag. Jag hade inte tackat nej till en varsin iPHONE 4 heller. Eller grymt ljud till tvn. Like the moviesound. Kommer ihåg då vi köpte vårt första surround. Vilken skillnad det blev!
Så dyra klappar, men lite och lite i soppan gör sin del. Precis som med träning, allt tar sin tid.
Så när jag ändå är igång önskar jag mig en ny bil med som redan är betald. En smart familjebil med lite ös och klös. Gärna en Saab eller såklart Audi. Audis nya sportcombi hade mer än gärna fått flytta till vår uppfart, även om det är önsketänkande. En ny vedpanna och ett färdigt badrum. För att vara ännu mer extrem en klar utbyggnad (vardagsrummet som det är nu ska bli matsal och uterummet som det är nu tv rum med en NIBE spis såklart gärna en som maken gjort), uterum ut från ett nytt kök. U wish!

För att vara mer realistisk så hade det varit kul med nya undies, träningsbyxorna från Gymgrossisten "Better Bodies". Sen finns där tusen tanks jag vill ha med såklart. Ett par nya snygga jeans eller klackar att gå i som jag tyvärr så sällan gör. Har dom mest på hyllan för att se på. Nya mjuka sängkläder är med toppen att få, är dock kräsen så där gäller även presentkort.
En bra bok, gärna med vampyrism infattat. En bakbok ala GI eller LCHF, en tomte till min samling eller vaför inte en mjuk "vara inne och mysa en dag dress". En hudlotion som luktar hallon eller ett mumsmums med samma "smak".

En kaffeförgiftad mamma en fredagmorgon kan kräka av sig mycket. Nu sak jag jaga efter Liten och se om våran Katt vill komma in. Anar att han fryser om sina tassar nu.


 



När man har fått klappar sitter man på sitt rum och begrundar sina klappar.
En mamma vräker tomtegröt en annan kväll julen 2009....

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hahaha, jag gillar hur du först börjar önska lite smått och att det sen escalerar i en rasande fart för att sedan bli smått igen!=P

Hmm, här funderas det fortfarande på vad min blogg för dagen ska innehålla. =/

Önskar er en bra dag!

P o K!

2010-12-03 @ 08:44:27
URL: http://silverliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0