timmar

Ja timmar går fort! Liten sover mycket ikväll i ovanlighetens tecken...hur mycket ska han välja att vara vaken inatt? SAMTIDIGT kan man inte låta bli att bara sitta och titta på den lille Godingen!
En dag med fullt ös vill jag lova, en dag då jag haft båda mina pojkar hela dagen och det har gått bra. Men fullt ös som sagt! Ammat och ammat, så fort Liten valde att sova så var det roa den stora killen. Blev en promenad ner till byn. Fika ute och mata ankorna, väl hemma efter en blåsig promenad så var det amning på schemat igen. Ha ha. Tillsammans med lite kaos då allt hände på en gång....Ted var duktig och försökte passa LITEN då jag skulle laga middag. Gick en liten stund, han vände på honom själv. Sade att det fick han inte göra än, för lillebrors huvud är så känsligt...då sade Ted:
- Men titta, det gick ju bra! Jag tog om hans huvud mamma!!

Men kvällen har varit lugn och det tackar jag för. Liten har jag pussat på men han vill inte vakna och mammahjärtat kan inte väcka honom bara för att jag ska få sova sen, kan inte bara....Han sover ju sååå gott nu i sin mjuklift, med sin filt och i bara blöjan. Åh! Han ligger och håller i sin napp....Kan inte sluta smälta. Min store kille sover i sin säng. Som han har byggt om till en koja....



Foto:Emily Byström


Kommentarer
Postat av: Janni

Hej Johanna! Hur går det med er?

Tänker på er ofta ska du veta.. Men det ser ut som det börjar ljusna va :)

Han är så fin lilla Lias! Och ni ser så lyckliga ut hela familjen :)

2010-04-24 @ 18:31:14
URL: http://innaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0