Omgiven av kärlek

är du lillebror!

Dagen har varit tung, samtidigt som vi firat på sjukhuset idag för Liten blir ju två veckor idag! Två underbara veckor och jag kan inte komma ihåg hur det var utan vår lille kille.

Efter en relativt lugn fm hemma så körde vi in till CSK där Liten föddes för två veckor sedan, upp på Barnakuten dit vi fått remiss. Efter lång väntan fickvi träffa läkare. Undersökte Liten och allt ser bra ut, han är verkligen fin som hon sade. Men...hans fontanell buktar och det känns som om trycket är lite för högt, vätska som inte vill komma ner som den ska. Precis som med Ted, vad är oddsen för detta???

ÄLSKAD, SÅ OMGIVEN AV KÄRLEK.

Får komma ner på UL efter lång väntan igen, jisses vad duktig Ted var! Hann med en snabbfika eftersom magarna kurrade på oss. Läkare gjorde UL av skalle och hon var helt tyst under hela tiden. Tog flera bilder och vi fick sen veta att där är mer vätska och större utrymmen än vad där ska vara...Mitt hjärta brast. Jag hoppades att hon skulle säga att det ser fint ut och det var säkert bara en snabbväxning tillfälligt..Men ack. Patrik tackade läkaren på Engelska eftersom hon knappt kunde svenska, jag sade inget utan tog min bebis och tårarna rann ner för kinderna. Jag gick bara ut...Tårarna sprutade. Ted klappade mig och försökte trösta sin mamma. Underbara unge. Dom stora pojkarna hämtar mat och jag sitter i CSK kafeteria och gråter konstant. En dam går förbi och säger:
- Grattis!
Jag tittar upp och säger tack, hon trodde nog att Liten var på väg att hämtas hem från BB. Kanske hon trodde att det var glädjetårar. Kan inte hålla tillbaka dom nu heller. Kan inte fatta detta. Tycker livet är orättvist, samtidigt är jag lyckligast på denna jorden som har mina TRE FINA POJKAR!
Jag kunde inte vara lyckligare så det är svårt att bara gråta, nyfödd lyckan sitter kvar än och lyckoruset sitter kvar! Väl hemma så får Ted upp sin studsmatta äntligen, trots att klockan var på tok för mycket för studsande och en make som ställer upp för sin kille trots att han med är ledsen.
TACK ALLA FINA SOM RINGT OCH SMSAT idag. TACK FÖR ATT NI FINNS.

Liten har varit suttig och kelen hela kvällen, vi gick ut en stund och kollade in pojkarna då dom hoppade studsmatta...Invigde BABYBJÖRNEN. Liten somnade....
Nu försöker vi smälta vad som hänt idag. Vi väntar på Magnetröntgen inom dom närmsta dagarna. Kontakt med Lund är sen nästa, för att specialister ska titta på bilderna, evig väntan. Ska vi behöva gå igenom samma sak igen?

Ted har varit fantastisk idag. VILKEN STOREBROR! Han berättade när vi åkte in till CSK hur lycklig han är, och som han längtat efter sin lillebror. Han berättade för lillebror när vi kom hem...
- Love you Lillebror.

Kärlek på hög nivå, en brors kärlek. Tillsammans är vi starka!!!


Kommentarer
Postat av: Sanna

Min älskade och underbara vän... Jag är så ledsen för att ni ska behöva gå igenom allt igen. Men ni är så starka, en sån stark och fin familj. Ni klarar allt! Man får gråta, man får vara ledsen, man får släppa ut allt... För det är efter att man har gjort det som man kan börja bearbeta det som händer... Massor med pussar, kramar och styrkekramar till er från oss!<3<3<3

/Familjen Silver

2010-04-07 @ 22:19:21
Postat av: Amandha

jag som alltid har ord i min mun sitter helt stum.. vet inte vad jag ska säga =( Kan inte ens i min vildaste fantasi sätta mig in i hur det känns för er just nu. Tänker på er och jag håller tummar och tår för att ni inte ska behöva gå igenom allt ännu en gång utan att vätskan hinner minska tills ni får tid för röntgen. Men jag säger som Sanna GRÅT för det behöver komma ut =( Massor av kramar till er alla 4 från oss

2010-04-07 @ 22:53:06
URL: http://www.amdadesign.blogspot.com
Postat av: fine

åh vännen.. jag är så ledsen för er skull. Jag hoppas ni kan komma igenom det här stärkta, och med erfarenheter från förra gången som gör det lite enklare att navigera denna gång.



Jag hoppas allt blir till det allra allra bästa för er alla. Stor kram!

2010-04-07 @ 23:14:00
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: ida larsson

usch, kikade inom på bloggen nu o läste ifatt några inlägg som jag missat. sitter med gråten i halsen. Tänker på er!

Ni är en underbart fin familj! Håller tummarna för att allt ska flyta på bra!

Kram

2010-04-08 @ 10:23:05
URL: http://lejdan.blogg.se/
Postat av: Johanna Nilsson

Vill bara säga att jag tänker på er!Hoppas på det allra bästa för Er...



Kram

2010-04-08 @ 11:00:13
Postat av: Becky

Nu blev jag med ledsen och fick tårar i ögonen :( Han får ju inte vara sjuk, inte lilla Liten som är så fin. Och ni har ju redan gått igenom detta en gång innan, så varför ska ni råka ut för samma igen? Så orrätvist.



Tänker på er. Kram <3

2010-04-08 @ 11:49:55
URL: http://smuk.blogg.se/
Postat av: Anette Holmgren

Hej! Vill bara säga att jag tänker på er, och känner med er. Massor av styrkekramar!

2010-04-08 @ 15:28:20
Postat av: Tina

Min älskade vän!! Jag hade ingen aning om detta.. Har varit jättekrångligt med internet det senaste! Usch vad hemskt! Vet ju hur det var med Ted, och hur ni mådde.. Jag håller alla fingrar och tår jag har, och hoppas att vätskan hinner sjunka undan på Lilleman!! Men om inte så vet jag att ni klarar detta.. Ni är starka och med er kärlek till varandra som är så stark så klarar ni detta! Skulle vilja ge er alla en stor styrkekram nu.. Tänker på er hjärtat!! Älskar dej.. <3

2010-04-08 @ 19:59:08
URL: http://tinatorlof.blogg.se/
Postat av: Janni

Vilken underbar och fin liten familj ni är.

Glöm inte att kärleken övervinner allt!



Kramar från oss, vi tänker på er!

2010-04-09 @ 10:46:42
URL: http://innaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0