Lias en månad

Kan inte fatta detta! Redan en månad sedan han föddes. Dagen har varit full av sol sol sol!! Han kom ju med våren som alla andra fina vårbarn som tittat ut nu!

Patrik har varit iväg idag men jag och pojkarna har haft det mys utan pappa. Ted fick följa med Katja och rida häst hela dagen och jag mös med Lias och hann med liiiite här hemma. Sen kom Moster och Andre och fick träffa vår lille GOSSE för första gången. Lias visade att han kan både fisa och skrika. Ha ha ha....Vi fick en flaska skumpa att skåla med lite längre fram
Sen gick vi alla hem till Farmor Ingrid och Farfar Gunnar och där bjöds det på sol, precis som hemma hos oss över vägen och våfflor. Vilken varm vårdag vi haft!

Pappa Pk kom hem och Björn....
Faster Katarina med kusiner samt Håkan kom på kvällsfika och Faster hade handlat en massa till Lias!
Tokfaster som ska gosa och gosa men härligt att se att någon kan vara så kär i honom, för visst har han stulit ditt hjärta faster? Hi hi, han trivs hos henne. Så fina kläder han fick och ett gosedjur.

Nu ska Lias ha sitt kvällsmål och sen ska jag och Liten med sova, ny dag imorgon och förhoppningsvis lika solig och fin!

UNDERBARA UNGE!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0