Att snusa på er

vad underbart det är! Finns inget härligare eller mysigare än att gosa sina barn. Villkorslös kärlek.

Dagen har varit full av telefonsamtal, ringt och ringt har vi gjort och tjatat på CSK om tiden i röntgen. Det har även ringt här i alla telefoner på samma gång. Ett tag ville jag bara gå hemifrån...Kände att nu orkar jag inte mer just nu...Men alla reser vi oss och kärleken håller humöret på topp. Kärleken till mina pojkar, som gör att man inte kan låta bli att skratta, och beundra sina fina barn. Våra FINA BARN!

Mormor och Morfar ville bjuda på middag och det var skönt att komma hemifrån och bli bjuden på mat. Sen hade Mormor gjort massa kåldolmar till oss, tänk vad det kan muntra upp. Tokiga är vi i dom hela familjen, nja Lillebror har ännu inte smakat dom...ha ha. Kaffe och kaka och pratade länge om vad som kanske komma skall. Dom ställer upp och har Ted om det nu skulle vara så att vi får åka och operera Liten. Bara tanken på det får mig att rysa. Imorgon har vi nu fått en tid till Magnetröntgen. Klockan 9 ska vi finnas på plats och Liten ska få lugnande. Han måste ju ligga helt stilla, precis som Ted så ska han få en supp lugnande och sen vid 10:45 så är röntgen bokad för oss. Att dom prioriterar så små barn är väll en självklarhet.

Ska denna resan börja nu, eller får vi veta imorgon att det inte är någon fara.
VILL TACKA för alla fina sms, telefonsamtal och fina kommentarer från ER alla. Orkade inte prata igår och knappt idag heller. Men Farmor min var jag tvungen att ringa nu ikväll då jag sansat mig lite. Alla är ledsna och det känns orättvist. HAN ÄR JU SÅ FIN! Han är ju så perfekt, och det är han.
Lika fin som sin bror. Lika underbar och go. Lika fantastisk!

Vi vet mer denna gången är mer pålästa vad gäller Hydrocephalus.
Vi vet denna gången mer vad vi kommer få gå igenom om det nu visar sig att vara detta.
Jag ryser ännu en gång av själva tanken på att söva en LITEN. Det är det mest fruktansvärda jag varit med om...Jag behöver nog inte gå in på varför. Jag behöver nog inte förklara mer utan bara det att våra pojkar är det värdefullaste vi har.

Nu myser jag och Liten...

 

Vattenskalle / Hydrocephalus

normalt ventrikelutrymme
normalt ventrikelutrymme
ventrikelutrymme vid hydrocephalus
ventrikelutrymme vid hydrocephalus

Ordet vattenskalle kommer från det grekiska ordet hydrocephalus som i sin tur härstammar från två grekiska ord: hydro som betyder vatten och kephale som är huvud. Tillståndet hydrocephalus innebär att de hålrum som normalt finns i hjärnan (ventriklar) innehåller en alltför stor mängd hjärnvätska (cerebrospinalvätska). Orsakerna till detta kan antingen vara något som blockerar det normala flödet av hjärnvätska i ventrikelsystemet eller så kan blodflödets uppsugningsförmåga av hjärnvätska vara otillräcklig.

I de flesta fall är hydrocephalus en livslång sjukdom där patienten behandlas snarare än kureras. Genom behandlingsmetoder som går ut på att leda hjärnvätska till andra delar av kroppen kan dock vanligtvis människor med hydrocephalus leva ett helt och aktivt liv.


Kommentarer
Postat av: Fröken M

Nu förstår jag verkligen vad alla mammor pratar om, det där med vilkorslös kärlek ! Viggo är bara några dagar men redan det bästa som hänt mig... jag kan inte sluta snosa :)

2010-04-09 @ 17:31:58
URL: http://www.metrobloggen.se/michaelaj

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0