En del

känns så skönt att jag fått så mycket gjort idag. Ted åkte till dagis i morse och jag började först dagen med en kopp kaffe och en tid vid "helvetesmaskinen" som den kallades förr. Letade jobb, men blev ganska fort less på det. Skulle skriva CV men den hängde sig. Blev sur och putsade fönster isället....Städning i vårt lilla förråd startades och tvätt hängdes. Damma här och damma där..

Väckte Patrik med en kopp kaffe sen gick jag ut för att klippa vårt ohyggligt långa gräs. Done! Middag och vips var det dags att hämta Ted.
Skrubbade Teds Antilopstol från IKEA. Den har han suttit mycket i och nu har vi en liten på G, samt många små som kommer och hälsar på ofta. Måste ha någonstans att sitta. Åh, står i duschen nu. Den ska skrubbas nån gång till....
Nana, Rami och Martin kom på kaffe och sen for jag hem till Helene som hade huset fullt. Ted var trötter och vi fick ett roligt samtal att mina Partylite från det första partyt kommit! Hem snabbt som attans och öppnade och tittade. Izor hade kissat i källaren/hallen och som tur var inte PÅ något. Då han antagligen är skitsur för att vara nerstängde med jämna mellanrum i källaren...Protest helt enkelt. Men man kan ju inte säga till en katt att inte gå på ett speciellt golv för det är nymålat! Sorry lillen. Torka kattkiss och sen stuvade jag in Svärmors prylar och Puffs. Där blev det shopping och kvällsfika. Mysigt!
Kommer hem och har gjort inlagda gurkor. DET ÄR GOTT! Imorgon ska JAG köpa Prästost...bara för att svärmor hade det. Så nu är jag supersugen på just den osten. Åh, jag blir tokig på alla lukter. Är jag en katt eller?



Izor -04

Nu ska du inte vara i källaren mer...åh. Var med mig hela fm då jag var inne. Han följer mig som en HUND!
Best cat ever.

VILKET LUKTSINNE JAG HAR NU!!!! TJIIIIT

Favoritdagen imorgon....TORSDAG!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0