Små små pyttehänder

med små små pyttefingrar...

Dagen började inte så bra idag, men hoppas på en förbättring. Ted han har börjat gråta som en stucken gris då man lämnar honom på dagis. Idag tog det nästan 40 minuter...Jag fick tillslut bara gå, bara GÅ. Jag kände mig så hemsk. Han är så stor nu så det känns värre då. Han fattar ju. Fröken G sade att antingen går jag.....och ringer sen. Eller så går jag och tar med mig honom...men då kommer det bara strula mer. Jag valde att försöka få detta gjort. Och valde den hemska vägen. Ångrar inte det nu, speciellt inte med pepptalket från min fina Erica...men har fortfarande rysningar inför imorgon bitti...Vi får väll se.

Försökte att köra bil samtidigt som tårarna sprutade, var tvungen att ha kaffe så jag styrde kosan mot Bjärnum...Med tårar i ögonen kom den gravida bölande kvinnan in på macken...gick stolt med en kopp kaffe. Hem och väckte mannen som var hemma idag för vi skulle ju på UL!
Vi drack kaffe och gissade kön. Mannen min vet inte riktigt vad han tror, men jag tror att det blir en pojke. En busunge till gissar jag på.




MAGEN IDAG V 19

Körde till HLM och nya Barnmorskemottagningen. Så fint i deras nya lokaler. Fick hoppa upp på britsen direkt.
Förväntansfull till MAX!
Ja, där inne var det fullt ös. PÅ MAMMAS Urinblåsa..Isch. BM Lena trycker ju ganska så hårt med dopplern, gjorde inte saken lättare. Gissa om jag fick knipa. Bebis låg precis på blåsan. H*N var även kissenödig själv ;)
Hon mätte och tittade genom allt man tänkas kan. Allt ser så bra ut!!
Hjärtat slog så fint, hjärnan var delad i två delar samt lillhjärna och lagom vätska.
Ben, armar, fingrar & tår. Öron....liiiiiiiten näsa, mun som tummen suttade på. Eller så pillade H*n på örat.
Låg och HOPPADE på min blåsa. Busunge! Härligt att se. Filmade lite ;) Moderkakan låg högt uppe vilket var bra och navelsträngen fanns där med.....men mer...? Hm...nja.
Vi anade lite. Vi tittade och Bm tittade lite. Verkade inte som om hon ansträngde sig så mycket. Men det är ju inte det viktigaste. Vi skymtade lite, och jag anar. Pk anar....men vi får se lill igen! Pga flytten så var där slut på rullar att skriva ut bilder på. Ni vet dessa bilder man stirrar sig blind på och visar alla stolt. UL BILDER SÅKLART!
Ted ska ju ha en bild på sitt syskon!! Vi skulle ju jämföra...Men får som sagt en fotosession nästa gång när jag är i v 24. Då vi ändå ska dit och göra första SF måttet och kolla HB. Blir inget långt UL, men en fotosession. Och det är ju kul. Gillar jag..tss. Tre UL, och kanske ett till....vet vi inte. Men har man gått igenom det vi har så. Vi vill ha koll.
Bf blev framflyttad 2 dagar, ha ha. ja 2 dagar. Från den 17 mars till den 19 mars. Så jag går in i ny vecka på lördagar framöver. Kan ju vara en bra dag det med. Två dagar hit eller dit spelar ju ingen roll. Men fick inte veta längd eller vikt. Ska höra med henne nästa gång. Hon har väll kvar måtten.
Vi var så, ja man blir lite omtumlad. Jag var så kissenödig så ja.....sprang till toa.

Till Maxi en snabbis och handlade inför ikväll. Sen hämtade vi Ted på dagis och det hade gått bra. Inga problem alls. Efter det blev det till vårdcentralen, Ted fick sin vaccination. Jag har varit så osäker...men nu är det gjort och han var SÅ DUKTIG. Han satt i pappas knä och skulle titta på mamma, men tittar ner precis då Susanne kommer med sprutan och en tår och ett ihh. Men hon hann sticka innan han började gråta. Sen kom nån tår och då var det över. Skönt. Hatar sprutor och är nervös bara min lille kille ska ta en. ÖVER!
Hem och sen kaffe med Ica min, efter det till Ems på fika. Ems fick sin ostbricka. HIHI...Är hon värd. VILKA UNDERBARA FLICKOR JAG HAR. Sade att en av dom får följa med på nästa ul. Dom fick slåss om det, men det blev inget slagsmål. Dom diskuterade fram saken, som ordentliga vänner gör.
Blev Erica eftersom Emily är min Doula!! Hon verkade spänd på det. Hon ska fota lite med...Fick ju inga bilder alls idag på mig heller. Allt kändes som en bubbla. Pk glömde och då blev ju jag kinkig. Men nu följer Erica med och då ska det fotas. Härligt att ha en vän med. Älskade vänner, PUSS PÅ ER BÅDA 2. LOVE YOU FÖR ATT NI ÄR SÅ FINA.

Vi kidnappade Sanna sen. MYSKVÄLL! Barnen lekte och jag gjorde mat, pk målade...
Blev en nyttig men ack såååå god middag. Tortillas med babyspenat och räkor. Tzatsiki..Cider till och en varsin cola till ungarna. Vi mös, skålade, jag hade dukat fint och tänt massa ljus. Det såg Sanna, hur jag pyntat.
- Åh så mysigt här är Johanna! Vad mysigt!!!
Barnen åt, och vi med...så mysigt att få låna henne.
SKÅL FÖR BEBISEN OCH ALLA ANDRA FINA BARN!
Sen mös vi. Med Dumleklubbor och Kryptoniter...mmm. Åh, bebisen sov...men nu så!! VAKEN!!!


Ted målad som skurk om någon undrar..Sanna bara ler..





CRAZY DADDY UNT MOMMY.




Härlig dag som avslutats med DH. Patrik ligger här bak mig och härligt att känna hans värme. För vilken man jag har...Har haft humörsvängningar senaste dagarna...JAG ÄR GRAVID. Jag är samma person fast med lite större mage. Ha ha. Ändå är han samma underbara man! Älskar dig och vår lille Ted. Nu längar vi ännu mer efter lill.

Kommentarer
Postat av: fine

Men Johanna, så fin du är i håret! har du klippt lugg?



Min mamma fyller år den 20e mars, tänk om det blir på samma dag. Isf är ju lill*n en fisk, och det stjärntecknat har väldigt svårt att bestämma sig ;)



Stor kram till dig du vackra 'flicka'

2009-10-20 @ 14:53:15
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: josefine

Hej vännen. Luggen ser ju riktigt fin ut på korten =) Du, det bästa du kan göra är att lämna honom direkt, Inte stanna kvar för då blir det bara ännu värre, både för dig och Ted. förstår att du känner dig hemsk när du går där i från och han skriker som besatt, men ofta så går det över efter nån minut. Ring till dagis ocg fråga hur han har det och hur det går en stund efter du gått, man får göra det, ingen som tycker att du är jobbig. Kramis supermamman

2009-10-20 @ 16:10:38
Postat av: Fru Evelina

fiiina magen!!! och vad fint hår du har! det är ju jättelångt också!?



kramar

2009-10-20 @ 17:14:47
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Janni

Åh jag längtar såå till vårt UL. Men nästa vecka så är det dags! Vi vill såå gärna veta om det är en pojke eller flicka så jag hoppas det går att se :)



Vi har BF 28 mars som det ser ut nu, så vi ska ju ha ganska tätt :) Kul! Dock är jag mycket tjockare än dig.. haha! Gud,

2009-10-22 @ 13:25:39
URL: http://innaj.blogg.se/
Postat av: Janni

Åh jag längtar såå till vårt UL. Men nästa vecka så är det dags! Vi vill såå gärna veta om det är en pojke eller flicka så jag hoppas det går att se :)



Vi har BF 28 mars som det ser ut nu, så vi ska ju ha ganska tätt :) Kul! Dock är jag mycket tjockare än dig.. haha! Gud,

2009-10-22 @ 13:25:39
URL: http://innaj.blogg.se/
Postat av: Janni

Åh jag längtar såå till vårt UL. Men nästa vecka så är det dags! Vi vill såå gärna veta om det är en pojke eller flicka så jag hoppas det går att se :)



Vi har BF 28 mars som det ser ut nu, så vi ska ju ha ganska tätt :) Kul! Dock är jag mycket tjockare än dig.. haha! Gud, jag kommer ju bli enorm..

2009-10-22 @ 13:26:16
URL: http://innaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0