Mår "sunk" om kvällarna

Igår blev det en tripp till IKEA med min lille gosse som sällskap. Vi hade det riktigt trevligt jag och lillkillen. Hittade en massa!!

Blev gardinstänger samt gardiner till vårt sovrum, ljus i massor, tre nya lampor, blommor, krukor, korgar, galgar... and so on...
BJÖRKEFALL Ljusstake 
Bild från IKEA.SE

Kul att shoppa loss lite!! Vi åt köttbullar och hade det så mysigt. Synd att oljan tog slut på bilen på väg hem bara. Bara att stanna och låna telefonen sen invänta hjälpen i form av mannen min och Svärföräldrarna. Ha ha

Hem till Svärmor på bullfest sen! Goda bullar och kaffe..Resten av lilla kvällen som var kvar mådde jag bara illa, eller som jag kallar det "sunk". En blandning av illamående (då endast kvällar) samt dålig i magen och kissenödig HELA tiden. Sen att Bebis växer det känns för ont gör det och har gjort mycket dom senaste dagarna. Lill sprallade i magen med igårkväll så jag kunde inte sova....argh..

Därför valde jag för första gången när jag lämnat Ted på dagis att vila lite. Sov i två timmar och sen städade jag på som vanligt. Tvättat och förbereder inför flytten till vårt rum. Täcken tvättas och sådant ni vet ;) Som Patrik kallar mig..."Så huslig" maybe alá BREE?
Mannen min kommer hem samt Svärfar och maten klar! Vi äter som sen kör jag in till stan för att handla lite list vi fattades. Varför skulle inte en kvinna kunna göra det? Och varför i helvete tror karlar (inte min!!!) att vi inte kan använda vår händer? Nörd! (Inte min man då...)
I vilket fall som helst så sågade jag och kom hem med rätt grejor..sen kom Ems och Dotti och vi fikade. Vi gick alla fyra ut och gick. Var ute i 1½ timme! Härligt! Det piggade upp mig. Känt mig så sleten dessa senaste dagarna. Men Ems vet hur man piggar upp. Efter en härlig prommis somnar Ted efter att ha ätit ännu fler bullat, jag tar en varm dusch och kollar DH. Nu till lite mys med mannen innan vi ska knyta oss. Kan inte sova nu ändå för bebis är verkligen vaken... Detta måste vara en riktig liten Piggelin!
Nu ska jag vräka i mig mer juice..(BRAVO Apelsin, Äpple & Madarin väldigt viktigt att ha i kylskåpet)...hjälper en liten stund.


Mamma J och  3 dagar gammal liten Ted..


Kommentarer
Postat av: Kristina

Åh, gillar du också Desperate Housewives? :-) Jag har redan kollat på två nya avsnitt av säsong 6! :-)

2009-10-05 @ 22:52:36
URL: http://kixxan.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

vilken underbar bild!! tänk att du snart är där igen :-)

jag mådde också illa på kvällarna i början, fast hellre det än från morgon ;-)!



kramar!

2009-10-06 @ 09:14:41
URL: http://happilyeverafter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0