Mamma bakar

Idag var Ted ledsen igen, inget kul alls.
Jag körde hem, väntade en stund sen ringde jag...kaffe och sen en morgonpromenad. Härligt!
Efter det var det besök hos en gammal vän. Vi satt och pratade till 11:30, sen var det verkligen dags för mig att gå hem. Lovat Patrik en överraskning, det fixade jag med. Bakade biskvier! Gissa om dom blev goda!!!!


Samtidigt kom Erica min och jag hämtade Ted. Han fick hjälpa till att "klä dom med choklad"...mmmm.7
Erica fick smaka dom först, och ja...dom blev godkända. Första gången jag gör egna biskvier...vill ha övat till i maj då Ted fyller 5 år. Då ska det bli riktigt kalas!

Patrik kom hem och maten var klar på bordet. Sen fixar min Nibe man med spisen till Emily och Niclas. Duktig han är. Så snäll som hjälper andra. För att han bryr sig så mycket.
Jag var hemma hela kvällen och jag sov faktiskt i en timme. Jag var helt utmattad...sov så skönt i min timme. Sen fixade jag med all tvätt och dammsög. Tände ljus och inväntade mina pojkar. Nu har vi ätit rostmacka och jag dricker lite kvällskaffe. Ted ville tvunget sova hemma inatt, så han gör det. Imorgon ska vi upp tidigt och styra kosan mot Ullared.

Vi har även firat LuNa idag som fyller 7 år ;)



Lilla LuNa tösen när vi bodde i min 1 rok. Det var längesedan...
Hon växer och är en riktig primadonna ska ni veta!

Bebis har sprallat en del idag, både fm och em. Nu sitter jag och inväntar kvällsmyset....Bebis brukar vara vaken mycket och länge på kvällen. SPECIELLT när jag ska sova..ha ha..Svårt att somna hela veckan pga bebisen har sprallat och sprallat...Så nu väntar jag på det.



V 20 MED Ted. Imorgon har vi gått halva tiden.
(ja jag kommer fortsätta att räkna på torsdagar)

HALVA TIDEN!!! JIPPE!!

Kommentarer
Postat av: Fine

oj! halva tiden redan. va fort det går!

Du är så duktig som bakar, har du någonsin bakat dammsugare? Jag försökte förra året men de såg mest ut som cigarrer, hihi ;)

2009-10-22 @ 08:13:02
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: emily

ja, en sak är då säker. riktiga vänner växer minsann inte på träd. Och riktiga vänner har förmågan att ställa upp för andra. Hoppas vi kan göra något för er ngn gång. För din PK har verkligen sparat oss både tid och pengar. UNDERBARA NI!!!

Och dem där biskvierna, spara en till mig är du snäll:) puss

2009-10-22 @ 08:47:13
URL: http://emilystankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0