Vaccinerad

Idag var det trött kille jag lämnade på dagis, som vanligt. Hem och tog en kopp kaffe sen en härlig morgonpromenad. Det var skönt! Fast det duggade...
Ut till Erica på kaffe och sen körde jag för att ta sprutan.
Jag har varit väldigt tveksam till detta, men valde att ta den. Inte bara för min skulle utan även för andras skull. För alla dom som jag har i min närhet som inte kan ta den..( Doris, Farfar, Farmor, Emilia & Lucas...) samt alla andra som man kan smitta ner. Jag litar på svensk läkarvård och jag har gett Ted sprutan. Vet gravida som har fått den och kände trots min osäkerhet att jag skulle ta den. Fått många råd och valde att följa Puffs.

Kommer dit, blir inkallad och fina syster Britta var där som praktikant. Underbara syster Britta! Men jag blev hemskickad igen. Dom ville inte ge mig den pga graviditeten. Skulle vänta tills jag var i 7 eller 8 månaden. Jaha...bara att köra genom trafikkaoset igen..
Hinner inte mer än hem och sen ringer dom efter mig. Pratat med barnmorskan hade dom gjort och ville ge mig den. För att alla gravida kan ta den. Så jag körde ner och fick den. Sprutor är aldrig roliga. Sprutor är läskiga. För några år sedan hade jag garanterat svimmat på studs. Men jag gjorde det med bravur. Berömde ssk för att hon stack bra. Tro mig, finns många ssk som inte kan ge en spruta eller sätta kanyl (dropp) ÖVER!

Har ont i armen nu, domnar lite....men jag hoppas slippa feber. Jag hoppas att jag gjorde rätt, för vårt ofödda barns skull. Att inte h*n far illa av detta.



Eric är här och leker med Ted. Kusinpojkarna får leka lite. Jag har dammsugat och tvättar här hemma. Nu ska jag dra fram bebissaker. Eric frågar väldigt mycket om bebisen nu...ha ha.
- När kommer din BEBIS Ted??
Tss.

Har ännu en gång spräckt hängslebyxorna...dom är så tunna i rumpan. Har inga andra som sitter skönt. Alla andra är för stora. Sitter som en säck på mig. Fan,  just nu i skrivande stund så vill JAG HA MIN KROPP TILLBAKA TACK!



Nu kom Erica, Sanna, Emilia & Andrea ;)

Kommentarer
Postat av: doris

mig vill du väl inte heller smitta. glöm inte mig:(:(:(

2009-11-11 @ 19:11:22
URL: http://emilystankar.webblogg.se/
Postat av: Fru Sessan

Hej gumman! Skicka ett mail till mig så ordnar vi det därifrån! kram

2009-11-11 @ 22:54:47
URL: http://sessan82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0