Kom kom signade jul..



Vilken underbart "julig dag" vi haft!!
Patrik jobbade idag men jag och lilleman samt magen åkte på julmässa med "gänget", Erica, Andreas, Emilia, Tupp-Lisa och Hampe. Det bar av till Hässleholmsgården och deras årliga mässa med ALLT du kan tänka dig. En rikigt gammeldags jul ska det vara, annars ingen jul.

http://www.skane.com/cmarter/cmarter.asp?doc=2923&hndocid=1165&ndocid=1163&tprodid=89506

Vi tittade på massa juligt! En som gjorde en tomte av en stor stubbe med en motorsåg, stora fina hästar, brända mandlar, ål, senap, hallonglögg smaskade vi på och fikade.
Blev en rikigt julfika! Kantorn Curt kom och tackade för det fina bröllopstackkortet som var det finaste han fått. Han sade att han hade börjat "repa" på Tryggare kan...(ingen vara än Guds lilla barnaskara)...
jag visade magen och berättade att i juni blir det dop!! Åh han blev så glad och skulle boka hela juni till oss ;) Han är ju pensionär, men för mig spelar han. Världens bästa kantor!

Hittade ett stånd som jag fastnade för helt! Jag blev såld. En underbart vackert tovad snögubbe. DEN SKA JAG HA!
Sen fick Ted välja en tomte till sig och en till bebisen. Han valde tomtefar till sig och tomtemor till lill i magen.
Gulligt! Så nu har bebis fått sin första tomte, och inte den sista...det vill jag lova.

 
Bild lånad från:
http://www.storegard.nu/index.htm

Hallonglöggen ångrade jag att jag inte köpte samt en ullkrans med....
Där fanns så mycket, pepparkakor med text, choklad, struvor och klenätter...mmmmm....ostar, juläpplen, jul jul jul mat!!!! ÅH! Jag var i himlen ;)
Ted gick lite med TUPP-LISA OCH HAMPE och fick smak på ål....mmm
- Mamma vad gott, kan du inte köpa en sådan orm??
Köpte brända mandlar med hem med till mannen i huset...det är ju med gottigt.

Efter all julstämning så körde vi till Trästället i Skyrup. Detta var himmelriket detta med, för här var med julmarknad!!
http://www.trastallet.se/

Vi började med en lyxig fika. Gott kaffe och limecheesecake, mortotskaka, våffor kladdkaka...åh vad gott.
Sen tittade jag så ögonen höll på att hoppa ut!!! FANNS SÅ MYCKET ATT SE och så mycket man ville ha. Men det blev träbokstäver, ett J och ett P såklart. Ted köpte en säl som var så mjuk och gå samt tatueringar.

Väl hemma igen vid 15 snåret så var jag trött men nu var jag julsugen!
Snögubben fick en plats och sen har jag dammat och ätit brända mandlar. Smög ner i källaren och hämtade upp bara mina stora tomtar. Vattnat blommor och plockat undan lite mer inför julen. Sen sattes den första julmusiken på med, i love Spotify. Ljus tänt i hela huset och nu ska glöggsetet fram för ikväll ska vi dricka glögg.
Det blir middag med MINA Pojkar och Hampus, blir Gittes Goda Fisksoppa (som innehåller allt gott från havet) till det Ailoi. Dukat i "finrummet" och till dessert blir det GLÖGG....

Nu skrålar O hela natt ur min Svarta läckerbits högtalare...Tokfia men JULEN ÄR ET BÄSTA PÅ HELA ÅRET!!!


Tyvärr så har jag inte en enda bild från idag, kameran glömde jag. Och det är väldigt ovanligt...jag har den alltid med....vilken ångest för det...ha ha ha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0