Näbbskor

En heldag i Växjö, mestadels av tiden spenderade vi på LEOS LEKLAND!
Inga skor...inga skor i sikte. Hittade ett par i första affären vi var i, letade igenom alla andra i Växjö centrum. Gick tillbaka och köpte dessa fina skor. Men nästan 20 minuter efteråt ångrade jag mig...

Superfina puderrosa, peeptoe (som jag absolut inte ville ha) men med det stora problemet nästan 10 cm klack. Hm..ja. Jag tänkte för mig själv efter att ha haft på skorna i några få minuter, klämmt in lilltån...sen hade jag ont i ca 30 minuter efter det. Nej nej, det går inte. Funkar inte att bara ha ett par skor som man kan gå in i kyrkan med. Nej, glöm det Johanna. Nu har jag betat av i Växjö iallafall, MALMÖ NÄSTA. Hoppas att Nana kan hänga på snart snart snart, för jag vill inte vänta för länge till. Det är ju 7 veckor kvar, men mycket annat som ska hinnas med plus att man då jobbar varannan helg. F-n vill jag bara skrika! Hm...jag säher som Ted..
- Så får man inte säga mamma!!!
Eller...en anna kul grej han sade idag..
- Jag tänker efter mamma!
Var får han allt ifrån, han gör mig glad!
Jag och Katja avnjöt en varsin paj på leklandet, sen busade vi med Ted som tillslut var såå trött. Körde och handlade mat och Pappa min gjorde som vanligt utsökt mat! Brummat hem hela vägen nu...trött. Ted sover, Pk eldar. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Gräma mig kanske?
Nu kommer Pk och tröstar mig...

Åh glömde mitt i mitt grämarbete berätta om Teds skor!
Dom ringde från MB i veckan, kan inte få hem skor till Ted som vi beställt. Hm, och kan inte få tag på några alls.
Så idag hittade Pappa och Pk skor till Tedden vår.

Inga lackskor, men hon sade på MB att det är nsätan omöjligt att hitta. Svarta fina skor, får visa sen! DOM ÄR FINA IALLAFALL! Han såg så stilig ut i dom!
För att få honom att prova dom så sade vi att det var Batman skor!! Sådana som Batman har när han går på fest, då skulle dom provas!! Ha ha ha , roliga unge!

Kommentarer
Postat av: fine

Fiffigt sagt! nästan så jag också vill ha såna skor nu, hihi :)

2009-03-15 @ 12:47:24
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0