Festlokalsinspektion

ÅH VAD DET GICK BRA IKVÄLL!!

TACK fina PAPPA, Monica och Majken för allt NI gör för oss. Pappa får uppdrag hela tiden och tar på sig saker med glatt humör och tycker det är kul. Han som planerade för detta mötet och tar mycket initiativ till mycket. Han fixar och donar. Han är verkligen BÄST! "Pappas flicka har blivit stor och ska gifta sig". Mycket som han kommer på...

Björkar får vi ta in och se om dom slår ut. Han vet var han ska "odla" dom.
Vet hur vi ska ha dom inne, julgransfot!! Ska såklart täcka julgransfoten fint. Men det är ju perfekt Pappa. Så blir det lite grönt och fint. Vill även ha Trollhassel!
Pappa ska såklart vara med dagen innan och hjälpa till med att flytta bord, fixa och dona.
Samt tärnor (dom som kan) Katja och kanske Piff eller Puff.

Här kommer lite bilder. Vi bestämde att vi ska sitta i den lilla salen och äta. Mycket ljusare och finare. Trivsammare, danslokalen kommer ju vara mörk med lite belysning som jag ska jaga imorgon!
Så vi fixade med det, hur ska nu borden stå för att alla ska få plats?



Jo, vi kommer få ändra på bordens placering. Vi kommer sitta med 12 stycken vid Honnörsbordet.
Istället för att ha det som ett E kommer vi ha det som ett E med ett extra sträck.
Komme gå ut från Honnörsbordet fyra "tungor" med två bord på varje rad, kommer sitta 12 stycken. 12 ggr 4 är 48, plus 12 stycken vid Honnörsbordet blir 60. SÅ EN HELT NY BORDSPLACERING SKA TA FORM!

Annars hade vi inte fått plats...Men det går lika bra så!

Svärmor (tv) Majken (th) bär bord och trixar. Fyra bord är lite högre än dom andra, samt 10 cm bredare. Men det ska vi fixa ihop. Borden räcker precis!!! Kommer bli ett litet glapp (nivårskillnad) mellan Honnörsbordet och dom utstickande borden. Men med vita linnédukar så kommer det inte synas, samt allt annat som ska finnas på borden.
VITA linnédukar kollade vi upp och där fanns massvis!!!! BRA!!
Mätte borden och har nu mått och antal på svarta löpare som ska gå över skarvarna på borden. Dölja snyggt! Kandelabrar kommer vi med ha, både höga och låga.
Vi kommer ha olika stolar med...
Brudparet kommer ha finare högre stolar!!
Tips på hur man kan dekorera mottages mer än gärna!



I detta matsalsrummet är det betydligt ljusare och som sagt lite finare. Gardinerna kommer jag inte störa mig på. Har haft exakt likadana själv. (IKEA) Vi kommer tömma fönsterbrädorna på allt och dekorera fint som attan! Har massvis med ideér nu! Ljuslyktorna ska såklart vara tända.

Var ska vi fästa HJÄRTAT vi ska ha bakom oss, nu har vi ingen vägg utan ett fönster, vi får nog hänga det ner.
Pappa fixar!

Tummen upp! En glad blivande brud som kände sig så ..ja blivande brud.

Fina Majken inspekterar köket som hon ska sköta! Hon kommer agera personlig mentor till mig, kökschef och frågar man så kommer hon nog med massvis av dekorationsmöjligheter. HON kommer se till att ljusen är tända och brudskålen serveras av våra två servitriser. Hon kommer fixa detta superbra!
Diskuterade förrättens ankomst, jag berättade att vår fotograf Johnny kommer åka till festlokalen direkt som alla andra efter vigsel och då ska han ta kort på dukningen. Så förrätten får dukas fram sen. Vill ju ha bilder på dukningen innan maten dukas fram. Så det är med klart och bestämt.
Kollade GLAS som det fanns gott om. Vit servis och bestick. Kollade skålar till dessert och kastruller. Ha ha ha. Allt kändes som om det "löste" sig ikväll. TOPPENPINGLA DENNA MAJKEN. Lilla Svärmor funderade och klurade hon med. FINISEN SKA IVÄG TILL TYSKLAND imorgon bitti och köpa all våran dricka!!!
Beställt ROSA BUBBEL! Mycket vitkigt mina vänner att det ska vara ROSA.

Bestämde var vi ska gå in, kollade toaletter (dom ska med göras lite bröllopiga) kapprum....

En kväll och det tog oss över 1 ½ timme, tiden den sprang iväg. Ägaren Bertil ÖNSKADE mig och Pk lycka till. Han sade att...NU ÄR DET INTE LÅNGT KVAR!!!

Handlade med Pappa min, sen åkte vi hem till oss. Pk gjorde mat och Pappa ritade upp en skiss på borden. HAN ÄR GRYM PÅ ATT RITA! Han är som sagt bäst!



Sen började vi pilla med en HELT ny bordsplacering. Några kommer sitta likadant ju...men det blev en del ändringar. Inte 100 % säkra än...men gjort en har vi!!!
Sista pusselbiten...var ska man placera....hm hm..

(Är jag inte snygg i Pk pyjamasbyxor och rosa strumpor?)

Löste sig så bra att bebisarna som ska vara med Doris och Lukas kommer vi kunna ha i ett rum intill...där Papporna ska sitta nära och bra! Mammorna ska vara nära mig ju!!!! HA HA HA

Pappa dokumenterar! He´s my man of Honour!


HÄR HAR VI DEN!!! Knåpat ihopa på en timme! Det ni, den andra har vi jobbat med MÅNGA TIMMAR!

VILKEN KVÄLL. Kaffe och kaka med Papps och mina boys sen blev det.

Vill att ALLA SKA VETA VILKEN FIN PAPPA JAG HAR. Du skulle med varit TÄRNA JU!
Han är med på alla noter, kan det mesta om vårt bröllop och tycker det är så kul ju! Men han ska sitta intill sin tös på hennes stora dag. Det betyder mycket för honom.
Jag har tänkt lite....(sen kommer han med ett superförslag) Som Sickan...
- Jag har en plan!
Har ingen mamma som ställer upp nu som dom flesta blivande brudar har, och som planerar med sin mamma. Mammorna är ju ofta delaktiga som iglar i sina döttrars bröllop. För mig är det PAPPA.

ÄLSKAR DIG SÅ MCKET PAPPA MIN! Du är min bästa vän. P U S S J

Kommentarer
Postat av: Tinna

Åhh vilken kärlek !!



Hoppas vi ses i em, vi kommer till morfar då =)



KRAMAR

2009-04-01 @ 10:01:12
URL: http://tinnaochjulia.blogg.se/
Postat av: Henrik Olsson

Hur gick det? Var det en bra fest?

2012-04-20 @ 13:07:57
URL: http://www.healthexpress.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0