Bara vi

Ikväll är det bara, du och jag. Ikväll är det bara vi 2.

Idag är det hela 38 dagar kvar tills vi blir man och hustru, jaq & PK.
Imorgon fyller Snoddas min hela 28 år!!
Dagen har varit jobb jobb och jobb. En date med Erica och barnen efter jobbet, bebisen i magen sov. Kaffe och fika, skulle tränat idag men för första gången i år avbokar jag pga jag är så yr och trött. Tror att jag behöver denna kvällen hemma. Ted har somnat under tiden jag har fixat och donat här inför imorgon. Jag jobbar ju kväll på Snoddas dag och här kommer lite folk, vill att han ska slippa fixa en massa då han kommer hem med Ted 16.30.
Så imorgon ska det bakas kladdkaka med och dammsugas, annars är allt klart. Städat lite skäp när jag var i farten med. (Som vanligt)
Eftersom Ted sover ska vi bara ha det mys jag och Pk, kanske äta något? Vi får se. Ska se om vi ska pilla med dom favorsaskarna vi har kvar. Det står framme....
Organiserad som jag är så förbereder jag ganska så mycket. Vi får se vad Pk tycker om förslaget att pilla med dom, eller han kanske ska få sin present? Då vill han INTE sätta på spetsband vill jag lova!!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej!

Håller det hemligt på bloggen; men jag ska ge dem ett smycke var, härifrån http://www.nogg.se/page.asp?idHomepage=65239

en stav som är graverad på två sidor där det står Vänskap (fast på latin) och sedan vårt bröllopsdatum på andra sidan och ett litet trasselhjärta. Tyckte hon gjorde så fina saker och det är ju roligt med något de kan använda men som ändå är unikt! :)



38 dagar...nära nu ;) Nervös?

Kram

Jenny

2009-03-26 @ 09:55:54
URL: http://www.tidningenhennes.se/Blogg/?blog=7

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0