13 timmmmmar

Oj oj oj. Denna helg! Känns som jag fått en tandborste inpetad i ena ögat och en elvisp i det andra. För att inte tala om kickboxsparken i ryggen eller den i magen som gör extra ont idag. Eller fötterna som sprungit fler maratonlopp än någon annans fötter idag (förutom alla ANDRA som sprang rövarna av sig på jobbet idag)

Igår höll vi på med veden hela dagen...meningen att vi skulle hinna göra mycket, hann vi med men vi hade hunnit mer om jag inte hade blivit inbeordrad på jobbet. Fick jobba fredagkväll med order från Chefen. Hm. Visst kval.övertid. Men vem kommer och lkyver vår ved, lagar vår bil, river ut i vårt badrum, planerar hur vi ska ha dte i badrummet, lägger taket där uppe, leker med vår son, kelar...ja ha ha ha. Städar?

Well well...Blev även inbeordrad idag på fm. Sen jobbade jag min kväll som jag hade på schemat. Så 13 timmar. Rast på fm blev det ingen, då vi försökte få in folk eftersom ännu fler var sjuka....Jobbade från 7 till 14, sov i en timme sen på det igen till 21:15. Man får inte jobba så. Hur får det lov att vara såhär?
Jobbar 7-14 imorgon och stannar inte en sekund extra om jag inte får fyrdubbelt betalt. Hell no! Hinner ju inget här hemma! Men tanterna var så tacksamma för att man var där hos dom och tog så väl hand om dom. DOM SER!

Less på annat med. Kom hem igårkväll och grät sen floder. Det brast. Man orkar inte hur mycket som helst. Tur att jag har min man som stöttar och peppar! Vad skulle jag göra utan dig?
Inte träffat min lille pojk idag heller..Nu ska jag hoppa på "gubben min"

En vis dam sade till mig..efter att jag frågat henne hur hon har fått sin son så väluppfostrad...Hur har du gjort?

- Jag har älskat honom. Älskat honom över allt.

Kommentarer
Postat av: fine

åh gumman... vilken jobbörda! Fantastiskt att du orkar med, impad av dig!

Stor kram

2009-06-28 @ 10:52:34
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: ida

usch! Jag förstår att det brast för dig. nu har jag aldrig blivit tvungen att jobba extra bara tagit på mej en hel del själv. men det kan vara nog så jobbigt att räcka till för allt som ska göras hemma. alla måsten som man ser hela tiden som man bgara inte kan släppa! Hoppas du får vila upp dig lite med mannen din o Ted innan du ska jobba igen! kram

2009-06-28 @ 11:14:09
URL: http://lejdan.blogg.se/
Postat av: Marie W

Usch, din stackare!! Det är inget kul när det blir så!! Då vill man inte finnas ibland när jobbet ringer, när man vet att man har mycket o göra hemma..

Kram

2009-06-29 @ 09:47:29
URL: http://mariews.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0