What we do in life, echoes in eternity








Helgen har varit superlyckad, trots min outhärdliga trötthet. Börjar bli så less på den nu. Jag får kicka igång mig själv för att komma igång. Brukar jag inte behöva.

Fest i Uggleboda igår för Johanna som fyller 25 idag! Grattis. Vilken fest! Vi hade så kul. Ted sov hos sin Farmor och Farfar så att mamma och pappa kunde roa sig lite. Härligt i goda vänners sällskap. Grillning och musik. Mycket att prata om. Såå nice!

   















TACK FINA VÄNNER! Kul hade vi!!

Vilken biltur idag Kullis! Måste vi göra om!! Härligt med sovmorgon också...
Hämtade Ted och innan dess bilstolen i Uggleboda. Träffade trötta fest prissar från igår. Middag hos Svärmor och Svärfar, sen körde vi till Hässleholm och införskaffade tjock fix tapet. När vi väl kommer hem så ser vi att vi har fel sorts lim. Får vi införskaffa imorgon så att vi kan se om det räcker med att ha denna täckande tapet och sen tapetsera över den. Slippa spackla. Pappa och Katja kom! Samt Tom och Freddie med lilla Mary Joy, aka Joy!
Kaffe i Porrarp och sen middag hemma hos Pappa och Katja, Porterstek. Det är mumma. Sen blev det prat och nu sitter vi här trötta och ska njuta av vecka nr 2 som börjar imorgon, fast att jag ska jobba lite med...men det får an ta. Alla andra dagar ska vi ta vara på med varandra...
What we do in life, echoes in eternity

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0