Vecka 1 avklarad

Då var vecka 1 i min Matematik B kurs klar. Gjort personinformationen, frågan samt räknat allt som ska räknas för vecka 1. Första delen har gått lätt som en plätt. Har börjat på vecka två nu idag, redan nu blir det lite knivigare...Hm..
Men jag får begrunda mig i min bok och inte ge mig.

Pratat med A-KASSAN och jag ville ju läst lite mer på NTI nu i höst, bara för att jag vill och det hade varit kul. Men då får man ingen a-kassa. Synd..Så det blir till att söka jobb och göra högskoleprovet när det är dags. Trist att man inte får det...Men nu vet jag det.

Min lille Ted var så trött i morse då han skulle upp. Ville inte alls vakna, han var uppe sent igår och fiskade med Pk efter att dom varit i Halmstad och spenderat hela kvällen med att laga bilen. Så Ted fick fiska lite med sina nya håvar. Varje kväll denna veckan har gått åt till bilen. Men nu är "hon" fit for fight igen! Känns skönt (tills nästa grej går isönder)

Jag ska räkna lite till här hemma. Sen får jag nog gå ut en liten stund och pausa (städa bilen) sen in igen...


Kommentarer
Postat av: fine

åh va duktig du är! Jag kommer ihåg att jag hatade matte B (jag hatade iofs all matte hihi)



Hmm... vi bodde i den nordöstra delen av stan, tror jag, det var ju några år sedan. Vi tog också bussen till "centrum". Nemas problemas!

Om ni gillar att gå på marknader så finns det en enorm: Porta Portese på söndagar (från gryning till strax efter lunch) i Trastevere med allt från second hand-kläder till antikviteter, böcker och krimskrams. Utomhusmarknaden ligger när Porta Sublicio och har runt 4 000 stånd, men se upp för ficktjuvar.



Men va roligt! Vi kan väl höras om vilken dag det blir, vi har lösa planer på att förflytta oss mellan Halmstad och Mölle (syrran kommer hem till Sverige och vill ha sommarstugan, som snäll lillasyster flyttar man på sig såklart ;)



Kram på dig sönos!

2009-07-03 @ 12:12:55
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0