Tick tack

Tiden går och nu har jag två veckors ledighet framför mig tillsammans med mina fina pojkar.
Jag är glad att jag jobbade dessa första 2, kommer tjäna på det ju. Ibland får man tänka ett steg längre...Kan inte vara bekväm i dessa tider ju. Idag stämplade jag ut 15:35. WOHO! Hoppade som en gasell på cyklen min och trampade så fötterna glödde, HEM!!
Sen städade vi! Bilen & toaletten...lite tvätt som skulle in i maskinen, damma, plocka blommor, ändra på dukar, pilla på böcker, lufta, skaka, borsta, skrubba...ha ha. Ja, you who know me know me. Så mycket kan jag säga. Men älskar mitt hem och trivs ännu bättre när det doftar mumma och ser mumma ut.
Jag och lilleman plockade blommor från trädgården, egenodlad Brudslöja..lite sent kom den allt....över att år sedan jag satte fröna. Men nu så är där massor. Så fint!! Med dessa vita små små blommor.
Hem till Anna & Ola för att lämna all bröllopsbilder. Nöjda blev dom, kändes bra. Men rikigt fulllärd som vår Johnny kommer ta tid att bli. Önskar att jag kunde vara lika säker på hand som han är. Fan vad jag är glad att vi hade honom att fota hela dagen!!! Vart värt det! Vilka bilder vi fick. WOW!
Hem till Heléne, Trisse, Lisa, Hampe & Dolla med kattunge. Beställde mat och sen mätta och trötta fick vi en varsin god kopp kaffe a´la Helene! Mums! Stora koppar är gott att dricka ur! Hem och duscha lilleman igen...Ha ha. Knotten var jobbiga. Sen somnade han gott i sin säng och drömmer nog om Tosselilla som vi ska till imorgon med hela högen!
Luna den svarta jamaren ligger intill mig och glor när texten skirvs...Kanske hennes tur att surfta nu? Vet inte vad hon glor efter. Nyfiken antar jag. Ser så kul ut. Pk bläddrar genom kanalerna, har jag ingen lust till. Tv tv tv, inget jag någonsin tyckt om att sitta vid. För rastlös för det antar jag...om det inte är en bra film eller DH, CSI rockar med.
Lite tankar från denna dagen! Mycket som surrar i huvudet. Mycket som händer, både roliga och tråkiga saker. Allt löser sig och det är nog en mening med allt som händer, eller? Är det ödet?
Dags att ställa klockan nu så att man kan smyga upp imorgon och ta en skön morgondusch..?


Sommar 07 med Kullis på Hovs Hallar.




Februari 08..Ted bakar....gissa vad?

Kommentarer
Postat av: sofie*

TACK TACK!!

Vad skoj att du tycker det=)



Skönt med lite ledighet för dig med, hoppas att den blir underbar, kram

2009-07-18 @ 14:30:58
URL: http://frusofie.se
Postat av: Jessica R

Vilka underbara bilder!!!!

2009-07-23 @ 11:05:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0