Solen tittade fram

Så skönt att solen tittade fram idag! Nu efter en dag hos Svärmor och Svärfar med söndagsmiddag ska jag till jobbet. Alla andra är på kalas för Alice som fyller 8 år imorgon!

Igårkväll så åt jag och Patrik Rocky Road glass och pratade filmning på bröllopet, vi har en del förslag.
Vi har nog helt lagt ner detta med en "proffsfilmare" nu. Efter noga eftertanke och diskussion. Mailat med en del fotografer nu denna veckan, men vi har lite ideér. Gäller ju att den som filmar gör det med glädje och vill göra det. Att det blir en bra film samt lite roligt från festen då alla är i gasen. Att alla tal kommer med, spex och brudvalsen. Samt bröllopstårtan, men vi tror att vi har den perfekta personen till detta uppdraget. Ska vara någon rolig, galen person som säkerligen kommer släppa loss under festen då själva middagen är över. Som har ett öga för detta. Viktigast av allt, som VILL.
Vi funderar då på att köpa en nu digitalvideokamera. Men vi är inte säkra än...Vi letar och jämför priser. Vår är ju inte att lita på...Synd men sant. Vill ha en utan dessa tråkiga band som man sen (som vi aldrig gjort) ska lägga över och spela in på putern. Vilket jobb, antingen en hårdisk eller en mini DV. Vi kan inte rikigt bestämma oss.....Har ju fått lov att låna Helene och Thomas med om vi vill...
De flesta som filmar till bröllop, och med tanke på det vi vill ha filmat går på 12.000 kr. Tycker det kan kännas om mycket pengar när man kan filma med hjälp av en vän och sen klippa, lägga in musik och fixa själv.

Någon som har ett tips på bra program till detta? Att redigera och göra en kortfilm från bröllopet som vi ska ha till en sak sen...!!!

Denna såg vi igår, sjukt bra....tvåan ska vi se ikväll om vi inte hittar på ngt annat...
Nu ska jag till jobbet! Tacksam om ni har tips hur just NI gjorde på ert bröllop! Hur det filmades?? Eller något annat som blev filmat som var viktigt..
 Alla som har tips är vi tacksamma för.

Kommentarer
Postat av: Fru Larsson

Hej hej!



Ni får gärna låna vår kamera om ni vill...Kram

2009-01-26 @ 20:43:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0