Hindersprövning

Igår blev det fullt ös...In till stan och åt middag hos Farmor och Farfar, skulle beställa vigselringen men....det var stängt fram till den 12:e. Ingen fara, bara en anledning till att åka in igen, själv och samtidigt prova underkläder.

 090104
Sneakpeak såhär hänger min klänning nu....En liiiten närbild...Men man ser ju inte mycket....


Fixade papper Hindersprövning samt byte av efternamn.


Hem och Patrik skriver på....tsss.
 
Sen var vi och träffade Prästen Calle jag och min fina Patrik som det strålade om. Tror att han längtar nu mer och mer.
För det gör jag iallafall...Fast vissa saker är jag extra nervös för...
Katarina informerade om Bröllopsmässan (som jag faktiskt inte hade tänkt gå på) om inte någon frågade mig. Tycker det var så gulligt att hon tänkte på oss. Det är kul och det känns lite speciellt denna mässan, nu är det ju nära för oss. Gulligt av henne! Bara för det så ska hon med, jag och Katarina. Vi ska kolla tårtor bland annat...




Idag så busade Ted med Rami hela dagen, jag spelade SKIP BOO med Nana och Ems, Emily vann hela tiden. Tösen som gav henne tur.

Iväg med pojkarna, dom skulle bara och jag sola och spinning!!! Skönt som vanligt! Jag cyklade sönder min så mycket som jag tog i...ha ha ha.
Mötte upp Ems och vi bastade.....det var så mysigt- Bara hon jag och lilla tösen i magen. Pratade och Emily verkade tagen av bastun. När hon sitter i omklädingsrummet så säger hon:
- Nu svimmar jag Johanna...
- Nej (säger jag mitt dumma nöt)..
Men Emily sjönk ner på golver med rumpan före....Jag hade blicken på hennes mage hela tiden. Fångade upp hennes huvud i famnen. Pratade med henne och dom kallade på hjälp. Två sekunder sen undrade hon var hon var och vad som hänt. Det var rikigt läskigt, hjälpte henne hem och där stod Niklas och väntade. Man såg oron i hans ögon. Härligt att hon har en älskade som tar hand om henne nu. För ensam hade jag inte lämnat henne. MIN SKATT.

Patrik och Ted bråkade i bilen, säger förlåt och nu har Ted somnat på soffan utan mat...Han har knapt ätit något alls idag. Får man så dåligt samvete, men jag har försökt att väcka honom, sade till och med att han skulle få godis om han vaknade...Men icke. Så nu ska jag och Patrik avnjuta en god äggnudelsoppa med diverse gott gott i. Bland annat min favvis, babyspenat. Mmmm....

Bjuder på Min ring, Farmors vigselring samt Mormor Majas...


Kommentarer
Postat av: Tinna

Hej underbara !

Hoppas allt är bra med er.

Du har minsann fått en AWARD i min blogg =)

KRAMAR

2009-01-10 @ 08:58:06
URL: http://tinnaochjulia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0