Årlig middag

Idag var jag lika duktig och promenerade till och från jobbet! Så friskt och skönt ute, har man bara bra med kläder så är det så skönt.
Fick tag i sömmerskan och vi ska träffas nästa onsdag och hon ska kolla hur klänningen sitter. Sen ska hon får hjälpa mig med lite annat med....

 Självklart är inte detta min klänning....Men den är grann och kommer från en av mina absoluta favoriter GARAMAJ. SJUKT FINA KLÄNNINGAR, MEN dyra som poker..

Eftermiddagen och tidig kväll har spenderats ute i Hästhult hos Patriks mormor och morfar, den årliga middagen som dom har varje år på Trettondagen. Myisgt! Förrätt och varmrätt, sen god glass till dessert. Efter det gick vi kvinnor ut med alla barnen! Åket pulka för fullt och Siri lekte med pinnar. Ted ville sist in!! Ha ha, han är tokig med snö denna ungen. Tröttnar aldrig!
Sen blev det en god kopp kaffe och prat kring det runda bordet.
Det diskuterades dryck till bröllopet och mat. Pratade om fina MAJKEN som ska vara mästarinnan i köket!

Efter allt bus blev barnen trötta, även vi vuxna. Så Ted somnade gott i bilen hem....Nu har vi tänt ljus och eftersom vi båda ska jobba kväll imorgon, sista gången denna våren som Patrik jobbar kväll....så kan vi mysa lite och slippa tänka så mycket på klockan. Mmmmm..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0