Julens sånger

Underbara December månad!

Idag har det varit vänninetjöt! Hihi...
Nu så sitter jag och Ted i väntan på att åka till kyrkan. Julens sånger ikväll i Vittsjö Kyrka. Vilka underbara minnen man har från denna fina kyrka!







YES! Jag fick min man!!!!

Denna dagen är förutom Teds födelse den underbaraste dagen i mitt liv <3
Dagen då jag blev Fru till min make! Jag kan inte få nog av alla fina bilder från vår dag, och drömmer mig dagligen tillbaka...

Bebis sprallar på för fullt nu i magen. Och ikväll ska bebis få vara i kyrkan för första gången. Magiskt med kyrkan.
Förmodligen den kyrkan h*n ska döpas i.

v 27 med Ted i magen


Jag känner mer och mer att bebis blir större. Sparkarna blir hårdare och fler. Mysigt! Bebis är som mest vaken på kvällarna, men säger alltid "Godmorgon" med till mamma sin.
Går in i vecka 27 på torsdag och då fångade vi även Teds rörelser utanpå magen. Bäst att ha kameran framme då! Måste fångadet på bild snart. Igårkväll när jag lagt mig sprallade det massa, men orkade inte springa ner igen och ta kameran. Hoppas på en riktig filmkamera snart! Vår från 2004 vill inte mer...

Denna veckan med Ted så hade jag fått ett streck på magen och ännu inget på denna bebismagen...Men har halsbränna...ha ha ha...Ändå tror jag att vi får en pojke...Fast denna graviditeten inte är ett dugg likt den andra...eller jo..Svettiga fingertoppar har jag med nu, precis som med Ted!

Bebis är vaken och jag ska piffa till mig lite, Ted kollar film och efter Julsångerna kommer vi nog somna gott båda två.....om nu bebis låter mamma sin sova?

Kommentarer
Postat av: Stina Tävla hos mig

Hej, vilka fina bilder från kyrkan. Är ni gifta?

2009-12-08 @ 21:59:27
URL: http://minbebis.com/blogg/stina/
Postat av: Jennie

Halsbränna - mycket hår sägs det! Stämde i mitt fall. Hade också en ständig halsbränna, men av allt de "onda" kommer något gott =)

2009-12-08 @ 23:01:17
URL: http://mammajenniee.blogg.se/
Postat av: Fine

tack så jättemycket söta du! :)



Underbara bilder, finner inga ord...

2009-12-09 @ 07:49:28
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0