Bästa gravidköpet ever!

Det bästa "mammaplagget" jag köpt, och tro mig jag har inte köpt mycket mammakläder....handlar fortfarande vanliga kläder då jag avskyr dessa mammakläder...
Köpte redan i höstas dessa magbälten på HM. 99 kr och som hittat! Med dessa underbara bälten kan man ha tröjor och byxor som annars skulle se får smått ut. Linnen kan du fortfarande ha och dina vanliga tröjor. Enda nackdelen är då att det finns inget till brösten som även dom växer så det knakar. Så skjortor som jag haft innan (inte alla) i stl:34-36 sitter för tajt över brösten. Vill ju inte förstöra kläder så dom låter jag vila lite....även den del andra tröjor och tunikor. Men detta är helt klart det bästa!
Idag kommer jag gå på stan i mysbyxorna från HM jag köpte på rean. Ville ha ett par nya lite fräschare mysbyxor. Inte infesna och suggiga (ja dom känns så efter ett tag) mysbyxor utan nya fina byxor. Idag orkar jag inte piffa till mig sååå mycket. Imorgon ska man ju snoffsa till sig så det räcker. Det blir ett glitterlinne med hjälp av magbältet så köpte jag detta linnet i strl 36...vips lite kort i midjan...men som sagt dessa magbälten är sååå bra! Nu ska jag dra på min lille mysbyxeunge kläder och strax köra in till HLM för morgonkaffe hos Nana och sen shopping med Erica på stan! Har eldat och hängt tvätt redan så det är fix för nu är Patrik hemma från lanet och han kan duscha varmt och sova varmt nu medans vi är borta ett tag. Han behöver sin vila....tsss.


Bild från: www.hm.com



V 29 med Ted i magen. Denna veckan körde vi till Halmstad BB och tittade på förlossningen och BB avdelningen. Var meningen att Ted skulle födas här ju. Så verkligt allt blev då man fick se BB.

 
Gissa om vi var spända då???? Inte visste vi att endast 3 ½ vecka senare skulle vi bli föräldrar!!



V 31 med Ted i magen (30+1) Jag känner knappt igen mig själv ;)
Har  bilder till V 33 (33+6) sen kom lilleman ju!

Vi är lika spända denna gången. Lika nervöst om inte mer nervöst....man vet ju vad som väntar....
Men längtar gör vi, hoppas bara att bebis vill stanna inne ett bra tag till ,)

Kommentarer
Postat av: Fröken M

jag ska nog införskaffa mig ett sånt där magbälte ! helt klart värt att prova i alla fall om man kan ha sina "riktiga" kläder lite längre ! fast just nu vill jag bara att lillkillen ska komma ut ( trots att jag vet att han BORDE stanna därinne minst 2 månader till =) gott nyt år ! kram

2009-12-30 @ 11:11:44
URL: http://www.metrobloggen.se/michaelaj
Postat av: Helena,Leon och oscar

Jag har två sådana om du vill ha fler Johanna... Aldrig använda.. Eller jo två gånger... Kram

2009-12-30 @ 11:17:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0