Rosor i mängder

    

Ett litet kollage från vår dag på stan! Ted han har handlat idag. Vi hittade en Batman keps!! Fanns även ryggsäck och plånbok i samma serie. Så han köpte allt den lille shopaholicen. Sådan mor sådan son? Han var så lycklig. Nu har han äntligen en Batman keps! Vi fikade på MADRIX i solen och njöt. Matade småfåglar och tittade i lite mer affärer.
Jag köpte spetsband (en meter som fattades till våra askar)
Svart spetsband till Tårtan
Rosa band till festhäftena (syr fast dom och knyter om häftet)
Sen hittade jag två nya plagg på Vero Moda. En grön söt kofta och en marinblå skjorta med trekvarts ärm. Ted klämdes in i provrummet men var så snäll och lät mamma prova.

Sen lämnade vi in våra FÖRLOVNINGSRINGAR för putsning och gravyr. På måndag ska dom hämtas samt vigselringen!

Det ska bli kul! Dom kommer nog blänka som tusan igen! Längtar tills jag får vigselringen på fingret med.

    



Som ni ser så kokade vi kaffe och hoppade studsmatta när vi kom hem! Varmt och skönt och vi låg och tittade på himlen. Letade vårtecken och kollade in syrénbusken min. VILKA FINA KNOPPAR PÅ BARA TVÅ DAGAR!


 
Första bilden: Macrobild (jag älskar macrobilder) andra landsskaps inställd. Vilken skillnad, fotoknasiga jag.


Min Pappa kom och passade Ted. Jag och Pk åkte till Knopp & Stjälk i Bjärnum och träffade floristen, JESSICA.
Hon hade laddat upp med rosa rosor. Kändes så mysigt att få hålla hand i lugn och ro en stund, bara prommisen från bilen till floristen...tss. Tramsig man är..


  
1.En bunke att välja mellan. Men det var superlätt! 2. Sweet Avelanche rosor stor bukett 3. Vilken fin ros, sweet Avelanche. Dessa stora fina pampiga rosor beslutade vi oss för att ha i kyrkan som dekoration, med ngt grönt till. Sen kommer dom återanvändas till vår Bröllopstårta och eftersom att dom är STORA så kommer det bli till lite blommor hä och där.



Här har vi ena rosen som jag kommer ha i brudbuketten. Kommer även finnas i Tärnbuketter, corsage & bordsdekorationer. Den heter "Upper secret". Den skiftar så fint. Ser gamla och lite magiska  ut.

Sen dom lite mer romantiska rosa rosorna (bilden nere th) Kommer finnas med även dom i allt. Den sorten heter "Ballerina".  Dom är sååå fina!
Det passar så bra tillsammans. Tärnornas buketter kommer bestå av dessa två ros sorter samt ett rosa band om stjälken.




Jag kommer ha i min brudbukett Upper Secret Rosor, Ballerina rosor, en kvist av bonzaiträd, pärlor i Upper Secret rosorna, samt Ranunkler. (Blev inte pioner) Kommer vara Creme färgade Ranunkler.
Kommer ha ett svart band att hålla i om stjälken. This will be nice!!

 

Så fina är dom!!!! Hon visade en fast hon hade inte creme hemma. Men det var inget svårt val. Pioner är så mycket större och med tanke på en liten brud och en liten bukett så blir dessa perfekta!!!

Vi bestämde tider för hämtning av allt!!
Dagen innan ska bordsdekorationerna hämtas, och vigselblommorna.
Själva dagen D så hämtar Brudgummen Brudbukett, corsage och tärnbuketter.

Ja, vi beställde bordsdekorationer med. Vit oasis och hon hade "skålar" som vi ska låna (kommer köpa nån av henne just för att ha som minne) Kommer dekoreras med samma sorts rosor som det andra består av. FIN FINT!!
 

Sen ringde Calle Prästen med idag! Den 24 april klockan 16:00 ska vi öva i kyrkan. Jag, Pk, Ted, Farfar & Tärnorna.
Skriv in det i era kalendrar flickor!! Åh, mccket som hänt idag!! Kul!!! Ännu bättre imorgon för då ska jag bli fin i håret! Som jag längtat efter det. Att slippa denna fula råttutväxt jag har nu. Samt att luggen klipps.
Ännu en dag imorgon att se fram emot!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0