Massa färger

Påsken behöver inte bara vara gul, inte om man ser i vår trädgård i vår buske som är full med fjädrar nu!
Ted var påskkärring på jobbet mitt och fick krama Nana lite med. Jag skrev ut vårt kollage till fotografen som vi ska träffa imorgon!!! Ted var så duktig och hade ritat teckningar! Sen efter att han tjänat ihopa hela 69 kr fick han köpa godis. Vi var ute i trädgården och pysslade sen gjorde vi mat lagom tills Pk kom hem!

  
Izor fick vara med på ett hörn som ni ser....Som vanligt den lilla Linslusen.

Teds Morfar och Katja kom och passade Ted medans vi åkte till Vinslöv och Pk fick prova sin akläder, denna gången med sin egna väst. (Tyvärr inga bilder....men hade nog inte visat ändå om jag haft)
HAN VAR SÅ GRYMT STILIG!!! Tha´s all i need to say!

Pratade i bilen hem...om dagarna som tickar ner och en brudgum som längtar!! Tss.
En väldigt bestämd brudgum, han såg så bestämd ut när vi gick in på MB. Ha ha ha...åhh så fin han var!!

Ted hade saknat mamma, grät...får krama om min gosse. Det var skönt, även om vi varit borta från varandra i ynka 1 ½ timme. Men han ville till Mamma, så är det när man är trött. Pojkarna mina fick ett varsitt PÅSKÄGG!
 



Jag och Ted bestämde oss vid 20:00 tiden att vi skulle ta en prommis, vi kompromissade. Jag fick min prommis och slapp gå ensam, Ted fick mata ankorna. Ankorna måste trott att vi var tokiga som kom så sent idag. Slog följe med Karolina och Maximiliam som sov gott. Trevlig prommis!

Kommer hem och Pk har gjort klart våra värmeljushållare!!! Puss puss på dig, vi gör klart askarna, men det fattas spetsband till EN ASK. Ha ha ha, typsikt va? Ja ja, någon gång ska vi ju in till stan snart igen. Då får vi handla 10 cm till. Gör inget för vi har ärenden i stan, (alkoholfritt vin, ringarna ska lämnas in, stort ark...mm)

 

Min Älskade Snoddas! You are my MR Right!

Åter till mina boys...sen så drar jag till Blåkulla med dom andra Häxorna!! Ta ta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0