18 soliga (hoppas det) dagar kvar

Idag tickar dagarna ner på 18.

Jobbat och ska snart iväg och träna efter ett städpass här hemma, samt telefonsamtal till tusen. Man ringer mycket nu när man ska gifta sig. Jag ringer väldigt lite annars, men nu ska det ringas runt och checka av.

Idag kan jag och Pk bocka av:

Pratat med båda våra servitriser: Frida & Sassa. Bestämt tid med dom och lite information till dom. Kul att dom ställer upp! Så nu är det check!
Ringt församlingshemmet för att boka tid för en övning i kyrkan, Calle var på semester. Men vi prel.bokade en tid så får Calle godkänna den nu i veckan. Hon skulle höra av sig. Det hade jag glömt bort lite, Tärnan Emily som undrade. Ha ha, titta jag kan med glömma och släppa kontrollen!!


Helene vår Toastmadame har erbjudit sig att skriva ut alla festhäften till oss!! Samt att hon hjälper mig att sy dom. Thanx.
Skulle åkt in till stan idag efter jobbet, men Ted ville inte. Jag hade inte heller någon större lust...Inget som är jättebråttom ju!

Pk hänger tvätten och ska torka golven medans jag tränar, Ted sover som en stock redan. Han somnade i min famn efter att vi läst tre sagor. Han orkade inte hålla ögonen öppna. Han var så varm och trött. Fått massvis med färg idag hade han, varit ute mycket. Dags att köpa solskyddsfaktor till lilleman!!
Nu ska jag dra på mig spinningkläderna och bränna lite fett och känna mig duktig!

Ha ha ha, ja stan var ju som sagt var rätt så öde när jag kom in igår...Röd dag ju. Men solade gjorde jag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0