Trött i ryggen

Sjukt ont i ryggen idag efter två tuffa arbetspass. Känns tramsigt att ha så ont efter att ha jobbat två dagar denna veckan..men. Ont har jag....aj aj aj. Hämtar min lille fis på dagis som även han är supertrött. Donat massa här hemma för att ha det klart, fick mina fina julgardiner idag!!! Granna som tusan, hängt tvätt, lagt in tvätt....diskat, plockat, sopor...mer tvätt in i maskinen. Städat Teds rum och nu ska vi äta.....vi tittar på Harry Potter! Efter att vi ätit ska vi bara mysa. Orkade inte köra in till stan idag efter jobbet som det var tänkt. Får bli kort och pengar till Helene ikväll....SÅ OTROLIGT SKÖNT ATT KOMMA HEM!!! Lilleskutt sitter och fjölar sig i håret precis som jag gör. Jag har gjort testet för denna veckan. SLUT I KROPPEN....Magen kurrar...Kelsjuk är jag med, tur att Ted är kramig!!
 Mammas lilla hjärta! Vad jag ÄLSKAR DIG!!!

Kommentarer
Postat av: fine

Åh, smet från bröllopet gjorde mina andra kusin också. De hade sin fest i Hässleholm, på Ekehus och mitt i firandet så åkte de iväg i en gammal fin veteranbil med "just married" på bakrutan.



Min kusin gifter sig i St Olofs kyrka (381x545.jpg" rel="nofollow">http://www.svenskakyrkan.se/simrishamn/img/st%20olofs%20kyrka381x545.jpg) - väldigt vackert, får hoppas på gnistrande snö på marken, för det är den 6e december! festen hålls på hotell gässlingen och det mysigaste av allt är att massor av gäster skall sova över på hotellet så det kommer bli partaj lååångt in på småtimmarna om jag känner min släkt rätt, hihi. Morgonen efter äter alla gäster brunch tillsammans med brudparet (om inte de har smitit under natten ;)

Ser verkligen fram mot bröllopet.. dagdrömmer lite om mitt eget nu.... :)

Kram!

2008-10-24 @ 14:52:43
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: fine

oj, länken funkade inte, men det är i denna kyrka de vigs iaf: Olofskyrka.jpg" rel="nofollow">http://sv.wikipedia.org/wiki/Bild:SanktOlofskyrka.jpg

2008-10-24 @ 14:54:03
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0