Hejdå bebisen

 
Jag & mise LuNa igårkväll....
Patrik ville vara hemma med Ted på eftermiddagen, ville inte att han skulle vara på dagis. Så han fick vara hemma med Pappa...Mysigt!

Blev en del shopping idag! Hoppsan!
Till Ted:
Shopping från Nana, Ramis för korta byxor, massvis.
Sen hittade jag massa nya kläder till Ted på Kappahl:
Strumpor, kallingar, två superfina tröjor (långärmade och varma) samt ett par nya sköna mysbyxor som matchar ena tröjan.
Till Miss J:
Tights gråa
Söt skjorta med lila små blommor
Grått linne med spets
Svart bomullsväst

Kunde shoppat mer, men Latte Machiatto samt Nana väntade på Madrix. Blev en god fika och snack.
Efter det åkte vi till SKOLAN. Jag pratade lite med syokonsulenten Gunilla, bestämt "träff". Hon hade lite ideér. Det har jag med, tänkt på länge. Nu ska jag snart få svar. Vi får väll se vart jag hamnar eller vad jag blir.
Träffade Mattelärare Lasse, och just nu känns det bättre. Han sade att jag inte ska ge upp. Provet är en sak, men att komma på föreläsningar samt försöka är en sak det med. Jag satsar på det Nationella nu i december!!! Bannemej att jag ska fixa detta!!!

Körde Nanis till dagis, jag körde och hämtade mat till mina pojkar. Dom var sugna på "flott tallrik" (hamburgare med pommes). Jag avstod....Sen kom Ems, och Bim såklart. Oj oj oj vad magen växt! Letade fram blöjor, babybjörn och snuttegrodan som jag köpt. Min stjärna strålade, precis som hon ska göra. Love you!
Lilleman och jag tittade lite på "Stora katter" sen ville han nana. Stor dag imorgon, ta foto på dagis. Han sover gott! Jag kollade på "Du är vad du äter", en brud som skulle komma i sin brudklänning. Samtidigt gjorde jag dips. Nu känns det som om hjärncellerna behöver vila...Nästa vecka ska jag starta med spinningen igen....känns som om ryggen fixar det nu. Samt knåpa ihop ett eget pump program!!

 Puss på magen, sen vinkade Ted hejdå!!

Kommentarer
Postat av: fine

nejmen säg nu inte att jag gått och gjort bort mig... va pinigt! jag var övertygan om att du var en barndomsvän till mig, från vittsjö skola...

2008-10-02 @ 21:40:11
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: fine

jamen det ÄR ju du, min "tilling" - kommer du ihåg?? :D

haha jag har det jättebra, bor i Stockholm med min älskade pojkvän.

Och du! mamma, matte och stundande fru. Underbart!!

2008-10-02 @ 21:52:31
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: fine

va roligt att det var du!! vi har kuskat runt lite, efter studenten bodde vi i england där jag pluggade engelska, sen flyttade jag till hans hemstad Gävle och för snart tre år sedan flyttade vi hit till Stockholm. Jag ät utbildad massageterapeut och hudterapeut men kände att det kanske inte riktigt var min grej, så jag började plugga igen inom PR/Reklam.



Jag har dig på bloggkoll nu så jag återkommer såfort du skrivit nåt. Hoppas du kan finna vad du vill göra i livet, det är inte lätt..och din framtida make känner jag igen honom med, hans namn klingar fruktansvärt familjärt... hmmm... får klura på vart jag kan ha hört det.. =)



Från och med imorgon kommer jag börja med nya inlägg, har haft bloppis i veckan. Du hittar inget du vill ha? Special prize for my tilling! :D

KRAM

2008-10-02 @ 22:02:19
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: fine

och förresten, det finns ett ansikte till som du känner igen från festbilderna, jag hade nämligen festen med Anna Magnusson =)

2008-10-02 @ 22:04:10
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0