Grattis min lilla LuNa



Hon fyller 6 år idag! Hurra hurra för min lilla Donna!

Provet gick nog bra. Jag hoppas på VG, men vi får se. Annars finns det nog chans att få VG ändå, så typiskt att allt det som man råpluggat på kom inte med. Men om vaccin kom det, inte trodde jag att det skulle vara med. Men nu vet jag det...blev inget bra svar där.
Kände att eftersom jag var klar i vettig tid så blev det lite shopping på stan!!!

Åh, vad jag älskar att shoppa, hittade massa idag. Fick lägga band på mig själv, hittade nya träningskläder med...men det tar jag nästa gång..

  

Söt beige korta, rea blus, rosa korta....samt strumpor i massor (fattar inte hur jag kan slita strumpor så) samt ett vanligt vitt linne (dom slits med)
Ted fick en ny tröja han med, men ville inte visa på bild...ha ha. Så nöjd med mina inköp!! Nästa gång träningskläder samt nya jeans, kjol eller en klänning?

Gick inom TICKET  och berättade stolt att det var ju jag som vunnit...ha ha. Hon sade att en bröllopsresa (all inclusive) till någon av dom Karibiska öarna gick på minst 30 000 kr. Inte vad vi tänkt oss att lägga på en resa, samt en resa som tar lång tid med flyg samt båt. Så hon ringer imorgon för ett upplägg...Vi får se. Ha ha ha. Spännande!! Vad trevlig hon var!! Känns som om att resa mer i en vecka och lämna lilleman vill vi inte än, en vecka får vara bra. Bara det är ju såå skönt och såå lång tid utan Ted. Det får bli ARUBA senare...då Ted kan vara hemma utan "vakt"...

Kommer hem och är så stolt över mina inköp, kaffet laddas. Erica, Sanna och Dennis kommer. Vi ska passa Sanna då ICA ska på brandövning! Kaffe hann vi med, samt kollade igenom mina gamla mammakläder. Erica tog vad hon ville ha, sen slängde jag resten!! Ja, slängde åt skogen. Kändes så skönt, ännu en låda som står och samlar damm. Puh!
Plockade undan och barnen lekte fint! Körde en sväng sen åt vi kvällsfika. Nu är Sanna hemma igen, jag har kollat DH. Nu när jag skulle hänga in mina nya kläder så rev jag ut allt i Patriks stora garderob och har bytt garderober. Vad jag längtar efter en riktig garderob! Lätt att vi ska göra datarummet till data/garderobrum! Patrik kan väll dela med sig lite till mina kläder! En dator behöver inte ett helt rum.....Jag ska få mina vita garderober med fin inredning!! Åh...

Nu är fruktsalladen klar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0