God förmiddag!

Dagens arbete började för ett bra tag sedan!!

Jag körde ner till ICA och köpte frukostbullar, pojkarna fick frukost. Sen eldade Patrik för här var ganska så kyligt inne...
Farmor och Farfar anländer, vi lastar ut all skit från sovrummet. Det mesta slängde jag ut genom vår balkong på ovanvåningen. Så all gammal fuuuuul plastmatta är borta, SAMT alla masonitskivor som var LIMMADE på det gamla trägolvet. Hur kan man göra något sådant? Samt att tapetsera på skorstenen. Hu hu...
Har skickat med Teds koja med till tippen, inte märkt det än iallafall. Jag kan inte ha den lådan kvar här. Den stora som bröllopsklänningen kom i. Så skönt att bli av med det! Nu är Patrik och Farfar på tippen, sen ska dom till Bygg Max och köpa lister till vardagsrummet, nya spotsglödlampor och VÅRT VITA FINA PANELTAK!!!!

Jag, Farmor och Ted har deg på jäsning. Här ska det inom kort ätas nybakta grahamsbullar ala farmors gamla recept, med nybryggt kaffe. Gott!!! Jag och Ted myser med Farmor!!!!
Passa på så mycket man kan!!!!

Kommentarer
Postat av: fine

vilken fixar frasse fredag! :D

2008-10-17 @ 16:06:39
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: Sessan

Jo, det är ju så mysigt när man får göra precis som man vill. dock kostar det ju en slant, jag drömmer om en takvåning just nu. Hus får komma senare när man har barn... har inte planerat in några småttingar de närmaste åren =)



Ha en underbar helg gumman! kram

2008-10-17 @ 16:26:07
URL: http://sessan82.blogg.se/
Postat av: Sanna

snygg blogg! kika gärn in och gratta mig på födelsedagen! ;D

2008-10-17 @ 17:16:11
URL: http://ssjolund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0