Ensamt

Sitter här nu och ska printa ner vad som fick oss att få panik igår...

Kommer hem från jobbet och Ted är helt utslagen, sover och sover sade Patrik. Kräker, feber sover...Får inte behålla någon vätska alls. Men när han berättar att Ted har ont i huvudet reagerar jag. Vi blir lite nervös för han vaknar och beter sig konstigt. Visst, det gör barn när dom inte mår bra, men har man en liten kille med shunt så reagerar man lite starkare. Jag ringer ner till avd 46 i Lund (där Ted blev så väl omhändertagen efter alla operationer). Hon tycker att vi ska kontakta akuten. Ringer CSK som ber oss komma in. Då ska akutväskan packas.....
Teds godedjur, bok, krokodilen, toapapper, påsar, kamera, PC gamer tiding, vindruvor...Extrakläder till lilleman.
Man vet efter så många vistelser på sjukhus vad som behövs....Plockade faktiskt ner mina naturkunskapböcker med.
Kör in till sjukhuset där vi skickas upp till barnakuten. Där möts vi av som man alltid gör av en underbar barnsköterska. tar temp 38.1. Vi väntar....efter 1 ½ timme kommer doktor Lisa. Hon undersöker och känner på shunten. Skönt att man fick en läkare som vet vad en shunt innebär, ja det finns verkligen sådana som inte fattar ett smack.
Hon tycker inte att vi ska sitta på akuten hela natten och röntga Ted. Får åka hem...Sen dricker han och äter chips. Kräker å natten och tidigt på morgonen.
Patrik åker til jobbet, eftermiddagen har varit lugn. Har lagat mat och han har ätit. Somnade bums på sängen 17:20...Vaknat en gång och gallskrekit. Krampade med munnen, oj oj oj vad man inbillar sig. Nu pratar han i sömnen om att opererar....Hm....Ja. Sitter och är allmänt ensam och ska kuva ner mig i NK boken och plugga inför provet.

 
Från i fredags...innan spinning...
Nu skulle jag kunna gå på ett spinningpass för att göra av med lite av denna energin jag har....Ja, en osminkas sanning...men varför sminka sig då man ska på spinning?? Åh, vad jag älskar spinning....Jag klättrar på väggarna här hemma. Kaffesugen, men ingen att dricka kaffe med....Ta ta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0