Tänderna blänker!

Åh, vad fina mina tänder blev efter tandläkarbesöket!
Röntgenbilder och tandläkaren tittade på dom, visade sig att en lagning var dålig och en hade mist en pytteflisa. Åh, får man en ny tid tänkte jag....?
Men nej, Tandläkaren drog fram borren och undrade om jag ville ha bedövning? Var så lite att borra till så han ville göra det idag!
- Ja, ge mig en hästkur, ge mig allt du har!!!
Men när han tar fram STORA SPRUTAN SÅ KÄNNER jag hur jag håller på att svimma fast jag ligger ner.
- Ta väck den!!!! Ta bort den nu!!!!
Borra då!!
Mycket rikigt, kändes ingenting för det var inga hål utan bara borra bort lite gammalt och sätta dit nytt. Tog bort tandsten och det mindre skönt, men sen blev dom putsade och så fina! Fick en tandborste med...ha ha.
Glad och nöjd, fast 1500 kr fattigare så körde jag från tandläkaren med rena fina tänder!


Kommer hem och kokar kaffe, mysfrukost med boysen. Sen bakar jag och Ted pepparkakor som jag lovat!
Blev en burk och dom blev goooda! Patrik bär in ved för att jag ska slippa det nu när han ska iväg...
Precis pussat Patrik min Hejdå inför kvällsjobb...Både jag och Han. Ted ska vara hos Farmor och Farfar ikväll och gå på julfest med kusin Alice!
Nu ska jag försöka få kläder på min lille kille...
Min kurs är klar iallafall, betyget satte hon idag, blev tyvärr inget VG som jag strävat efter...Men hon sade att hon tyckte jag hade mycket på en gång...Och det är sant. Men jag är klar med den nu iallafall!! Tidigare än alla dom andra. Jag och tre stycken till som ville göra det tidigare. Men jag vette tusan vad jag ska göra nästa termin bara??
Får väll se var jag hamnar?


Kommentarer
Postat av: ida

dessvärre brukar det vara ett genomgående tema på karlar känns det som. de ser inte allt på samma sätt som vi o har inte samma behov av att snygga till det o städa undan osv. Patrik säger ofta när jag gnäller att jaja men jag kan ta det sen.. o jag blir tosig o säger NUUUU. blir ju trött o stressad av att se all röra. o oftast kanske det handlar om att städa undan leksakerna efter vildingarna på kvällen som tar kanske 10 min. men men. några små utbrott då o då får fart på honom. så blir det bättre ett tag sen får han en svacka igen!:P

2008-11-26 @ 19:38:10
URL: http://lejdan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0