Lagar mat tillsammans

Det gör vi nu alla tre. Så mysigt vi har det!
Jag har jobbat idag, promenerade klockan 05:45 i morse. Riktigt skönt! Slutade 14:00, mina pojkar hämtade mig. Vilket oväder det är! Riktigt vara inne och mysa väder, gärna till en bra film. (Vi har tre nya filmer att se!!!)

Just nu lagar vi (efter att jag storstädat här i em) Korv stroganoff, enkelt och gott. Smarrig sallad till! Men det ska kännas att det är lördag så det blir julmust till.

Till desser har jag kokat ihopa Vaniljpannacotta. Det är tänkt att vi ska ha det som dessert på vårt bröllop, så jag tänkte att vi kunde prova göra det och smaka. Det blir bärsås till med hallon, annanas och lite annan mix. Nu kallar maten och mina fina pojkar!

Håll nu tummarna att det är mumma! Vi har inte tänkt bärsås till. Vi vill ha det vi åt dagen då vi förlovade oss:
Rabarberconsommé, det är gott!!!!

Kommentarer
Postat av: Sessan is bride to be

Pannacotta är så gott! åh, vi har inte bestämt meny än. Ska på provsmakning i vår. Sveindyrt, 800 kr per person skulle provsmakningen kosta.



Ska ni ha trerätters + tårta eller tvårätters + tårta?



Åh ska ena brudtärna ha bebis, gud så roligt =)



ha en bra kväll du med! K R A M

2008-11-15 @ 20:03:13
URL: http://sessan82.blogg.se/
Postat av: ida

tanken har slagit mej många gånger att vi skulle ta o gifta oss när vi ändå åker. men nääää. vill inte. vi har våra planer. vi vet ungefär hur vi vill ha det. o vi har lovat gammelmormor att få vara med på vårt bröllop. när det nu blir av:P inte inom de närmaste åren iaf!;)

2008-11-15 @ 21:07:43
URL: http://lejdan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0