Tillbakablickar.

Fredag 13/6 - 08

Sent på kvällen, mycket bröllopsyra blev det idag ju! Jag har klippt och klippt...och klippt ut en massa bilder. Varför ska man ha en massa bröllopstidingar i en stor hög? När man kan klippa ut "det" som man har fastnat för, det som Blivande Makarna Kullis blinkar extra för. Scrappa i en fin bok, med gråa sidor. Jag tänkte att jag skulle ha alla mina bröllopstidningar "orörda" med....nej. Nanas tips och man ser många som scrappar, många Bridezillas som jag. För det erkänner jag att jag är. Det är även en väldigt praktiskt bok att ha med sig. Frissan....fotografen (VÄLDIGT VIKTIGT)...Toastmadame, tårtbakerskan Katarina, närmsta vänner...lilla Farmor, floristen...Afärrer då det ska handlas. ÖVERALLT KAN JAG HA MED DEN!! Ha ha ha..

Under min klippning kom jag på detta:
Jag tänker sy en egen ringkudde.
Har inte hittat någon fin och personlig än. Tänker inte heller ge 200-300 kr för en kudde som används i några minuter. En kudde som alla beställer, så med hjälp av Syfarmor kan det nog bli en vit kudde med spets.


Sen funderar jag på en sak till...Slöja. Jag blir mer och mer sugen på en slöja. Så grymt fint!!! En kort enkel slöja. Blir så fint på kort, finns många poser man kan ha en slöja till. För att inte tala om hur vackert det är. Jag vill ju inte vara för "prinsessa", men jag gifter mig väll bara en gång. Ska jag inte ha slöja då? Funderar då på att bara ha ett diadem, eller en mindre enkel tiara. Svägerskan/Toastmadame Helene hade ett fint diadem med strass och pärlor. Kanske kunde lånat det? Jag vet inte, hittat en fin tiara på Lillys.se.


Patrik skojjade om våra bröllopsklockor..
- Vad ska vi med 24 st bröllopsklockor till sen efter bröllopet. Man kan ju spara två, men resten av dom återstående 22 st.
Det är en fråga...men den ska vi nog kunna lösa!

posten.se Väldigt fina frimärken, när man ändå gör en fin inbjudan, lägger ner tid så ska man inte förstöra med vanliga frimärken. Finns att beställa på posten med hjärtan på.

Sen färger är jag inte överens med mig själv...eller Patrik.


Silverinslag är klart!
Men till...
Vitt och grönt (sommargrön)
Vitt och rosenrött
Vitt, rosenrött och champange
Vitt rosenrött sandfärgat
Endast rött.
Vitt kommer ju vara en stor del, i dukning och kläder såklart. Även buketten, men jag är så osäker på det röda, gröna och sand/champange färgade.

Nu ska jag spåna vidare, klistrat in allt som jag klippt ikväll. Blir så fint, men behöver fler bilder. Hittat en massa bilder på nätet idag, synd att vi inte har en fungerande skrivare, med färg.


Scrapp on! Ta ta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0