Just being me

Lite senare....
Idag har Johanna (förutom alla sysslor här inne) målat mycket på grunde på huset, så mycket färgen räckte till. Blev SÅ FINT!!!!! Riktigt piffigt. Såg så gammalt och sletet ut innan. Men pill mellan dörrar och fönster, vi har ju mycket grund att måla med tanke på vår "grovingång". Lilla Sindy låg och solade på gräset.
Nu är det ljusgrått (naturgrå), nice!

Sen kom mina pojkar hem...jag började klippa gräset.....allt gräääääs. Rensade lite, tvättade det vita på vårt stekt, även postlådan vår blev ren =)
Så från klockan 11:00 ca till 19:00 har jag varit ute. Andreas, Erica, Sanna och Bella har hämtat Sindy vovven.


Ted kollar på Lassie och jag plockar och donar här hemma. Letat fram alla vaser, var rädd att jag inte hade många. Men fel hade jag, har ju MÅNGA! Ska vara framme nu till Midsommar att ha massa blommor i.

Nu ska jag klippa i bröllopstidningar, kramas med Ted och vänta på Kullis...Kullis som är hos Dennis och hjälper till med putern. Sen blir det fotboll för grabbarna...Ta ta




Ännu en sovmorgon, en förmiddag då jag kan rensa mina tankar och göra det jag vill. Vilat ryggen och gör det som känns rätt.
Igår i bilen spelade Patrik en låt med UltimaThule, han skulle vilja ha den låten som bröllopsvals, orginalet då. Inte Thules version....Det är en vals mina vänner, en vals. Som sagt vi gör som VI vill. Pratade efter att Han kom hem igår från sina "puterpolare", han ville gärna följa med på bröllopsmässan i oktober. Sen letade vi låtar och film. Åh, underbart att få somna intill min Patrik igårkväll, nu när vi träffats så lite ändå...Ha ha ha. Nu ska jag ut och dra med penseln, igårkväll målade jag garageporten, friggebodsdröören och fönstrena där. Idag ska jag bröja på grunden, och det vita på staketet. So, let´s get it on!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0