Mitt stora feta grekiska bröllop

Tre dagar...som gått så snabbt! Innan blogg skriva så gör jag det jag alltid fgör när jag sätter rumpan på stolen. Kollar in alla bloggar jag följer!!! Sötnosar, snart gifter sig Teddy och Evelina!!!

Tisdag 1/7- 08

Idag kommer våran dag med bilder!
Jag och Ted klädde på oss och det bar iväg med cyklen, Gundrastorpsrundan för oss idag på fm. Kände bara hur jag ville få ut min ilska över att mamma ringt mig, inte hört av henne på 2½ år nu. Och så ringer hon och ljuger, samt att hon inte frågade hur det var med oss. Kan inte fatta hur man kan bete sig så.

    

   

Efter en skön cykeltur och väl tillbaka inne i byn så cyklade vi inom ICA och handlade fika till Moffe.
Cyklade upp till Moffes jobb och han blev så glad!!

 Erica och Sanna kom med och hälsade på! Satt ute och pratade.

  

Vi lät Moffe gå in och jobba igen, han har ju snart semester den rackaren. Väl värd om nån. Käre Pappa!
Bestämde träff senare! OMG vad jag avgudar min Pappa!!!

Jag och Töserna samt lille Ted rullade hem till oss i Porrarp och där busade barnen så fint! Dom plockade blåbär i vår blåbärsskog. Jag och Erica hittade på massa samtalsämnen. Blev lite Skip Boo med såklart, samt en massa kaffe.
Patrik kom äntligen hem! Jag och Ted brummade in till Maxi för där var det REA på krukor!
    Blev en del shopping sen blåbärsplockning!

  Blåbär från egen skog samt socker och mjölk! Mumma tyckte Ted. Pappa min och Patrik förberedde maten, och jag plockade fint på vår balkong så nu är där mysigt ICA!! Jag och Pappa & lille Ted gick ut i vår stuga för att lufta. Storstädas imorgon!! Sen ska den hyras ut!
In och åt bakpotatis med Patriks goooooda röra, mumma! Kaffe på det och Tedden somnade. Pappa min åkte hem, och Patrik min bänkade sig farmför putern. Jag burrade ner mig i soffan och tittade på "Mitt stora feta grekiska bröllop"

 Fick ju båda mina filmer från DCON.COM idag dom jobbar snabbt må jag säga!

Film: Mitt stora feta grekiska bröllop
Inspelningsår: 2002
Längd: 91 minuter
Kategori:Romantisk komedi
Regi: Joel Zwick
Kategori:Romantisk komedi
Handling: En rolig kommedi om en grekisk flicka som till familjens förvåning blir kär i en amerikan. Dråplig, rolig och sevärd

Onsdag 2/7- 08

Idag var det mys först med Ted. Sen ut ut ut och cyklade Gundrastorp. Stackars patrik vad jag kommer dra ut honom på semestern. Snart är Pk ledig! Denna veckan och nästa med sen så. Jag har ytterligare 2 v kvar. Men jobbar inte var dag iallafall....Längtar. Idag var det betydligt varmare, fick en chock. Inom blomsterhandlen och köpte lite blommor. Kantlobelia och en annan sort. Så när vi hade ätit väl hemma så började vi plantera. Patrik kom hem och vi städade stugan, Patrik snickrade ihop soffan. Bara golven som ska torkas, skrubbade hela badrummet. Oj oj oj, inte blivit skrubbat på läääänge såg det ut som. Fixade och donade, Ted ficken färsting, bort med det kräket. In och sen körde vi ner till byn. Ted i Pepparkakspyjamas. Ha ha ha, ICA Carolina tyckte det var kul. Kvällsfika hemma, sen tittade Ted på film och vi spelade kort. Ted nanar och vi duschar, Patrik tokig, jag med. TOKIGA I VARANDRA. Vad jag älskar den mannen!
Idag sade Ted något mycket kul när han satt på pottan:
- Titta mamma vilken jäkla stor klump jag bajsat ut!!!

Torsdag 3/7 08

Idag idag idag skiner sooolen. UNDERBART! Ted vägrar följa med ut och cykla innan vi får besök. Suck. Jag har donat allt här hemma, han ska tvunget se klart Babe en gris kommer till stan. Så nu tickar klockan och jag undrar om vi ska hinna med det innan vi får besök hela eftermiddagen?

 Såhär gör Ted när han väljer film och ska visa vilken film han vill se....

Besök av Nana, Rami oh sen kom syster min. Ted blev så glad! Jag var på spinning för första gången sedan ryggskottet. Kändes så bra!!! Hem, laga mat med nära och kära....
.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0