En dag med Lisa

Idag sken solen när vi vaknade och skiner än!!!

Underbart med detta vädret, blev inget fara in till stan och stressa, nej nej. Hemmamys på fm. ute och badade, Ted mös och mös för att han kunde få bada. Tog med alla sina favoritkramisar ut som han satte på sina små vita utestolar, dom skulle titta på. Ha ha ha...

Hämtade Lisa 12:00, sen bar det av på uppdrag....Efter det hem till oss för att dricka kalla mellisar, pastasallad och massa bröllopsfix. Ted var så snäll! Morfar och Katja kom och sade Hej...Ted följde med en snabbis in till Farmor Ingrid. Lisa och jag vi gjorde bordsplacering samt annat som diskuterades. Mycket man ska prata om! Pojken min var iväg med Hampe, Dennis och Pär för att skjuta på varandra....ha ha. När doom väl kom tillbaka blev Ted så glad. Han låg på gräset och mös med kuddar och filtar. Kämpade så för att hålla sig vaken. Ted följde med ut för att titta på lammisar, men somnade i bilen. Lisa och jag tittade i Bröllopstidingar, sen åkte hon hem.

Tack för en trevlig dag Lisa!!!! Du hoppar närmre och närmre mitt hjärta! lilla Lisa flisan!
Jag eldade, jo jag fick fyr....plockade undan och sen kom pojkarna hem. Min lillefis sov så gott. Nu GRILLAS det! Har tre kockar ikväll! Snart ska det smaskas och drickas öl. Min andra dag med semester nu! Hi hi....Underbart om det ska fortsätta vara såhär fint! KOM SOL KOM!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0