17 år sedan

Idag har vi varit så duktiga!

Gick upp och åt frukost, sen har Patrik röjt här hemma, alla kanter och sådant som inte gräsklipparen tar, samt allt annat som växer i det "vilda". Ha ha ha, jag har klippt gräsmattan och rensat rabatter. Ted har varit så duktig och hjälpt till, samt letat grodor. Eftersom han och Patrik hittade en igår så ska han ta mig tusan hitta en idag med!! Ha ha ha..Blir så fint, trappan färdigmurad blev sååå fint. Den är ju hel nu!!! Nu ska det "härda" i några dagar bara.

Jag var tvungen att köra upp på jobbet pga bemanningen, en timme bara. Sen bar det av in i duschen, alla var nybadade och körde till Bjärnum, lämnade röjsågen och såg när vi skulle köra från Svärfar att ena bakdäcket (hö) tomt på luft? Hm..punka, dåligt tryck? Det enda vi vet är att däcket är så sletet...Fick ta Svärfars och Svärmors röda fara.

Väl framme i Tyringe hos min Pappa, brödrar och extra mamma Lena så blev det många kramar. Så längesedan vi träffades. Vi tittade på klänningar jag och Lena, hon visade vad hon hade kvar, jag fick prova...

   Läckert va? Hi hi....Inte sett något sådant tidgare....Handskarna var däremot väldigt fina, och lite offwhite färgade.

Sen blev Morfar tvingad att bada med Ted....ha ha ha ha..
  Det var inte sååå varmt...men i skulle han iallafall!
Blev mat och kaffe på det, ute satt ute och åt. Men en svensk sommar är inte roligt....Attans vad kallt! Fika inne och massa prat! Bestämt en ny träff vecka 31. Passa på medans vi har semester!!!!
Luskat om massa som behövs inför bröllopet, vet inte om jag vågar fråga Joddla om dom kan komma och spela...Ha ha ha. (Pappas granne är basist i Joddla) Ha ha ha. Nae, för feg och dom är nog för dyra med. Hade dock varit kul och livat upp festen.  Alex vägrade spela blockflöjt och Lucas kunde bara erbjuda bas..Hm...Men Lena fick mig tårögd idag! Hon kunde inte vara tyst om det, hon har redan köpt en jättefin klänning att ha på vårt bröllop!!! Den var såååå fin! Skor till med. Åh, underbart! Nu vet vi att dom kommer! Förvarnat Pappa om att hålla tal...en önskan.
Nu steket Patrik ägg och potatis...ha ha. Han ska smaska i sig det....Vi ska titta på filmen som jag velat se så länge nu: Made of Honor (Brudens bäste man)

 Som jag längtat!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0