1 år & 1 mån

Tisdag 8/7 - 08

Ett år och en månad kvar tills vi ska gifta oss idag! Nu tickar dagarna ner mer och mer. Åh!!

Jobbedag i vanlig regi...Hem till Nana och spelade Skip Boo, Fina Ems var också med. Sken som solen som vanligt. Sen cyklade vi Gundrastorp idag igen. Självklart började det ösregna! Det gick fort, vi cyklade som attan! Ha ha ha..
Jag cyklade hem, hoppade in i duschen, vi åt lite sen körde jag och min lilleman en mysrunda. Han somnade och det blev en kväll med mina flickor: Ems & Nana. Vi tittade på P.S I love you.
En vääldigt sentimental film. Men slutade sååå bra, inte som man trodde och som alla romantiska filmer gör. Vi passade på att spela lite Skip Boo, sen körde jag hem till en väldigt orolig Kullis. Klockan var mycket och han hade kommit hem, utan att vi skrevit någon lapp...ingen i huset och han blev rädd. Ted sov hos Nana...jag kröp ner i sängen och somnade med knip i magen eftersom vi inte löst en konflikt. Ska man inte göra, men det händer så sällan och det handlar alltid som samma sak: städning. Ha ha ha. Rätt så fjantigt att tjafsa om, men som tur är så är det bara det vi är oense om. Annars klickar vi PERFEKT!

Onsdag 9/7 - 08 IDAG GIFTER SIG Evelina & Fredrik!!! http://evelinas.blogg.se/
Önskar all lycka på deras speciella dag! Hurra för er!!
Vaknade av att Nana ringde, hoppa på cyklen och handla frukost. Härligt att se lilleman igen! Vi åt och sen cyklade vi Gundrastorp (igen). Tredje gången denna veckan, ännu inte slåttt mitt rekord sedan förra veckan.
Jag cyklade sen hem och Ted somnade. Oj oj, det har han aldrig gjort innan.
Väl hemma så mös vi i sängen en stund, under Teds mysiga säng himmel.

Patrik kom hem och hade ett fång rosor i famnen, Ted vaknade...Åh så fina!! That´s my man!!!
  Fick vatten och vas och platsen på finbordet såklart! Åh, det var inte helt fel att få rosor!

Vi fikade och sen fixade Patrik med en film till mig som jag ska se ikväll!!!
Han åkte till jobbet och Ted sitter som fastklistrad framför Emil på tvn.

Jag passade på att ringa Calle vår Präst. Vi pratade lite allmänt för han är så bra att prata med. Känns bra att det är just han som ska viga oss. Vi bestämde tid för vigsel till klockan 15:00. Sen berättade Calle att i Juni månad ska vi ringa honom för att gå igenom vigselprogram. Hur vi vill lägga upp det och bestäma ordning för allt. Samt att vi en vecka innan övar i kyrkan. Ha ha, spännande!! Nu ska jag och Ted ner till byn för att skicka tillbaka arken till pussklockorna, fick mail att jag ska skicka tillbaka dom som det är fel på så får jag nya. Trots att det har gått mer än 10 dagar. Dom såg att dom hade gjort fel. Tycker jag är bra, man kommer ju handla av dom mer!!!!

   

  Nu ska vi brumma med Pärlan!!

Kommentarer
Postat av: emily

åh stumpan!! inte bra att lägga sig som ovänner. Hoppas ni rökt fredspipa!! ligger här i soffan och BORDE ta tag i mitt röriga hem... hm. Ibland önskar jag mig lite johanna-gener=)

Ses snart igen hoppas jag. kraam

2008-07-09 @ 14:41:45
URL: http://emilystankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0