Vi tre

ÄR NU LEDIGA I TVÅ LÅNGA HÄRLIGA VECKOR TILLSAMMANS!
Igår jobbade jag sista passet på ett bra tag och det känns väldigt skönt. Jag och Ted tvättade och sen kom Patrik hem, blev solning senare på kvällen och koll på träning. Börjar nu på måndag på allvar med min träning igen. Ska bli så skönt! Jag "slingade" håret senare på kvällen så Ted somnat på soffan. Ha ha ha....jag ser ut som en kyckling!!! Ja, det ser inte klokt ut! Ringde fina Svägerksan Katarina för att hon skulle godkänna lite nu när inbjudingarna är klara och pappret vi ska skicka med. Söta Katarina har Silverschampo som tur är så hon kommer med det snart!!! Så idag ska dte tvättas hår minst fyra gånger. Kan ju inte se ut såhär!!!! Vägrar visa mig i detta vill jag lova och imorgon ska vi shoppa ju. Som tur är så ska jag hålla mig inne idag, från affärer iallafall. Det ska bakas!!
Igår skulle jag bloggat med hade fullt upp med min Älskling Patrik. Han hade fått julklapp av jobbet och det var superfina nya påslakan! Tänk vad det piffar upp. Sen började vi diskutera hur vi sov bättre i det lilla rummet vi sover i nu. Hur ska vi göra....and so on. Ikväll ska vi skriva önskelistan till bröllopet. Hampus ska hjälpa till....ha ha ha.
Nu ska jag spela spel med Ted, tvättat idag med. Hänt en olycka i sängen nu två nätter i rad och det har inte hänt på flera månader. Ted var så ledsen. Men det gör ju inget!!! Luktar sköljmedel i hela huset. En maskin kvar....men efter fyra maskiner så tar jag den imorgon. Mest legat på soffan idag och bara myst. Snart kommer Patrik hem och då är han med ledig! Extra jobb idag för honom. Får väll lägga in bilder på våra fina kort med....Samt båda pysselkvällarna vi hade!!
  Magmys nu i veckan!
Kände tösen vända sig och puffa. MYSIGT!!
 Pysselbörjan...
Vad ska man önska sig?

Kommentarer
Postat av: fine

åhh. va fin bild på ted och emily. va vacker hon är som gravid. =) Och är det en tös som kommer till världen snart? va vackert..

2008-12-20 @ 16:57:32
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: fine

ja denna höst när jag läst din och emilys bloggar så flitigt (prenumererar ju via bloglovin så jag inte skall missa nåt) så har Tobias fått höra väääldigt mycket bebis och förlovningssnack :P

Jag skall vara i Bjärnum på julafton, hos kusinerna. Får gosa med bebbe där, och jag längtar jäääättemycket! :D

Ni då? Är ni hemma eller hos svärföräldrar? var i Bjärnum bor ni? Långt från Emily och Niklas? Kram! :)

2008-12-20 @ 18:21:57
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: emily

Om min bebis är platt när hon kommer ut, så skyller jag på er mina älsklingar♥ Så som ni gosat med min mage alla dessa månaderna=)=) Kan du inte skicka över pepparkaksbilderna och de andra magbilderna till mig?

2008-12-20 @ 20:05:36
URL: http://emilystankar.webblogg.se/
Postat av: Sofia - ung blivande brud

Åh vad kul, grattis! =) Vi gifter oss lite senare än er, 16 december. :)

2008-12-20 @ 21:17:06
URL: http://ungblivandebrud.blogg.se/
Postat av: Tinna

UNDERBARA JOHANNA !

Du är så underbart snäll med morfar, klart han inte är nöjd med att du är ledig i 2 veckor...

Men det ska väl bli skönt... härligt över alla helger. Massor av kramar och jag meddelar mamsen om julbordet

2008-12-21 @ 09:12:30
URL: http://tinnaochjulia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0