Stackars magen min

Tidig prommis till jobbet i morse, men man känner sig så stolt efteråt. Sen cyklade jag och hämtade lilleman då jag slutat 14:00...
Väl hemma har vi lagat mat för Ted var så hungrig. Ha ha ...
Kollar "Tinkerbell" nu och jag har eldat och donat här hemma. Blir nog en tidig nattning idag känns det som. Så är det när man inte kan sova utan ligger och funderar på allt annat...
Syster gav mig diagnosen Magkatarr (inte haft det på väldigt länge), fruktansvärt denna svidande känsla i magmunnen. Det gör så fruktansvärt ont! Går inte att äta mer än ytterst lite. Vet ju såklart varför jag går och har ont i magen. Mycket som surrar i mitt huvud nu ska ni veta. Börjar bli lite jobbigt. Tänk om alla som man ville kunde bry sig mer? Inte vara så egoistiska och bara se sina egna behov. Jag vet hur det kommer reageras om nån vecka eller två. Men just nu skiter jag i det. Sen att det släpps energi ut ur en som man ger till någon men inte får en suck tillbaka.
När detta är så viktigt för oss!!!!! Varför kan man då inte försöka bry sig eller iallafall visa att man gör det, sen om man spelar en del, så gör det. Magen är kaputt iallafall. Inte kul alls...Syrran gav mig en kur på 7 dagar, börjar imorgon med mina kapslar jag ska knapra. Sen har jag något kul att göra ikväll, förutom att mysa massa med min lille kille så händer det kanske lite i bröllopsfronten. Vi får se om jag orkar med det just nu.
Jag säger som min farfar brukar säga:
- Det går över tills du gifter dig!!!


Kommentarer
Postat av: emily

älskade fina du. Hela tiden stöter man på människor som inte håller det måttet man själv gjort. Besvikelse och ilska kan ibland bubbla inom en. När man till sist är så full av känslor som inte har ventilerats spyr man till slut ur sig allt det man känner. Gör dig själv en tjänst snäckan, LÄTTA DITT HJÄRTA! Inte ska du gå och må dåligt NU! Nu ska du ju leva på att ni har varit så duktiga du och PK och att ni snart får er dröm uppfylld. Dem som älskar er och finns hos er, delar den glädjen med er. Och dem som inte ens kan se fram emot en sån glädjefylld dag dem skiter vi i tycker jag! Tänk på alla du har, inte på dem du inte har! Oj, flååt att det blev långt=) Love U, nu och alltid!

2008-12-09 @ 09:00:29
URL: http://emilystankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0