Just det, denna ring

Just nu snurrar det i mitt huvud. Frånsett att vi har massvis med snö!!!!! Massvis! Så i eftermiddag efter att jag varit på begravning så kommer Erica och Sanna för att åka pulka.
Begravning är alltid lika tufft. Alltid lika jobbigt, speciellt när en person varit så älskad av alla som träffat henne. Tro mig, det finns många gamla som går bort och är så ensamma. Trots att dom har barn och barnbarn. Men ändå så ensamma. Varför sätta sina nära och kära på äldreboende och sen inte finnas för dom? Jag tycker att det är bland det grymmaste man kan göra. Om man nu alltid haft en sund relation. Finns tvister det ska vi inte glömma, men att sitta ensam och endast ha oss som kommer in och ger med. klockan 8:00 känns tufft att handskas med var dag. Tur att denna person var så älskad.

Jag har hittat en ring på GULDFYND som jag tycker mycket om, men tillsammans med min ring blir det för mycket.

Det känns som om det blir så tjockt på något sätt. Hon som visade mig den tyckte att det var fint.
Eftersom vi ska göra hos en Guldsmed så kommer det kosta lite mer om man vill ha lit estenar i ringen. Inte som att gå in på Guldfynd och köpa en massproducerad ring.
Tänkt mycket på detta då det är hög tid att just bestämma sig. När jag läste första Bröllopsmagasinet så tänkte jag:
- Varför alla dessa 40 sidor med olika ringa? Vet man inte vad man vill ha när man ska gifta sig???
Men nu så vet jag varför, det är inte så lätt att välja. Jag kommer förmodilgen att gör om min förlovningsring. När vi förlovade oss sade vi att vi inte ska gifta oss på ett bra tag för vi trodde aldrig att vi skulle klara av att spara ihop till ett bröllop, för låna och skuldsätta sig för att gifta sig är ju så fruktansvärt korkat!! Man gifter isg efter hur mycket man kan betala väll!? Därför fick jag en liten flandersdiamant i min ring. Den glimmar, tro mig..tsss.
Men nu tro rjag att jag är ganska så klar på hur jag vill att det ska se ut. Min förlovingsring kommer att göras mindre, alltså inte så bred. Stenen vet jag inte om dom ska plocka bort och sätta in i vigselringen. Då göra två smala ringar med bling bling? Åh, jisses jag märker nu att jag inte har en aning...suck. Ha ha, det är ju ändå en ring man ska bära hela livet! Bestämt mig reda nu för att försäkra den.
Som jag sade till Patrik:
- jag skulle faktiskt bara kunna ha denna...min förlovningsring. Men...eller??

Ja, tacksam för hjälp och smakråd. Detta är svårt, väldigt svårt.....

Kommentarer
Postat av: Ida Kentner

Jag tyckte det blev jättefint med den ringen och din förlovningsring, precis som hon på Guldfynd! Men du ska klart göra precis som du känner :)

2008-12-12 @ 10:15:02
URL: http://idakentners.blogg.se/
Postat av: fine

jag förstår vad du menar med att du känner att det blir för tjockt.. jag kommer nog ha en slät förlovningsring med en överlappande vigselring. SMYCKA har väldigt fina :)

2008-12-12 @ 15:35:10
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: Ida Kentner

Allt är bra med mej. Lite kluven inför framtiden bara! Men det löser nog sej med tiden, men jag vill ha allt planerat NU. Tror ert bröllop kommer bli så FINT! Brukar titta in här och mysa lite grann och önska att jag också hade det som ni :) Kram på dej!

2008-12-12 @ 18:40:50
URL: http://idakentners.blogg.se/
Postat av: Sessan is bride to be

Fin =) Jag ska ha en stor enstens ring, med småstenar på sidorna i vitt guld självklart =)

2008-12-17 @ 13:09:44
URL: http://sessan82.blogg.se/
Postat av: *Sofie -Mamma till Alex*

Det är NÄSTAN samma vigselring som jag har, dock hittade jag en med bara en rad stenar på varje sida istället för 2 då jag med tyckte det blev för mycket, den är underbart fin och gnistrar fint=)



Du verkar ha bra smak så det blir säkert superbra i slutändan vad du än väljer!

2008-12-25 @ 19:29:37
URL: http://mizzsofie.webblogg.se/
Postat av: kija

jättefin ring med stenar..köpte du den i guldfynd? har letat som en galning efter en fin ring men har fastnat för den du har...hittat en sån ring fast en rad med stenar. vad kostade den om du nu kommer ihåg :P <3

2013-04-29 @ 18:31:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0