Myshus

I fredags hade vi bott ett år i vårt fina tomtehus!!! Ett år, jisses vad fort det går. Vill aldrig flytta härifrån!!!

 Bokade rum för Bröllopsnatten igår!!! Anders visade många rum, men vi tog det första han visade. Ville ha med toalett och dusch....så gammaldags och mysigt. Blev "Ullas Härlighet"...himmelsäng, sköna täcken, fint badrum, lantligt....Åh, den natten längtar jag efter! Han var mycket trevlig, och tillmötesgående. Han har ju redan fått in bokningar för nästa sommar, så det gäller att vara ute i god tid. Nu har jag prickat av det från min lista...ha ha .

Lördags eftermiddagen innehöll matte B plugg med Ems, samt magfotografering! Vecka 18 igår, och magen på Ems bara växer och växer! Ted somnade tidigt för en gångs skull....det firade jag och Patrik ( låter sjukt men sant). Såg den nya Mumien filmen "The tomb of the dragon emperor" Jag blev såå besviken, tacka vet jag 1 an och 2an. Synd att man längtat efter den filmen så, och sen blir man så besviken. Men vi tog en paus mitt i filmen och hittade på bus istället..


 Denna är bra iallafall! One of my favourite!

Idag har vi haft söndag, mys hela förmiddagen. Sen har jag som vanligt städat....Patrik har eldat och Ted leker med Ellen. Nu ska vi på middag hos Svärmor min. Sen ska jag jobba 16:00-21:15. Mindre kul, men ett måste. Kul att jobba med favvisen Fikreta!! VI ÄR ETT GRYMT BRA TEAM!

Bjöd upp Patrik till dans....vi dansade och pussades. Medans vi gjorde det slängde Ted och Ellen lera i min systädade hall...Patrik var söt och tog fram dammsugaren...Ha ha ha. Nu ska vi brumma!!!
Ska bli kul att få sig några skratt idag....träffa Svägerkskorna ju..alltid kul!
 Helene (Toastmadame) Dahl! Våran lilla Piff!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0