Magi

Måndag 28/7 -08

En dag med Lisa....In till stan och trodde att det skulle ta två timmar. Träffades hemma hos Lisa.....fint dom bor. Fick kaffe sen bar det av ner till City. Vi hittade allt vi skulle ha, bröllopspresent (en del av) klar med!!! Kul och det känns skönt. Vi blev så nöjda....Vi höll på hela dagen med festhäfte och bordsplaceringen. Var på Furuliden en sväng för att all bordsplacering var vi tvugna att göra om...23:30 tar Lisa bussen hem..Jag slocknade snabbt efter det...

Tisdag 29/7 -08

Åh, dagen som jag längtat efter sjukt mycket är här! Klockan 10:00 är vi hemma hos Svärmor och Svärfar, får kaffe och pratar en stund. Svärmor hänger tvätt i sina urtuffa underwear. Hi hi...lämnar Ted och styr kosan mot Kivik, ett stopp i Degeberga. Sen ner till Stenshuvud. Helt underbart att mysa nere vid havet!!! Så härligt. Kaffe, vindruvor och Patrik snaskade i sig kardemumma skorporna. Sen hittade vi massa stenar!!! MASSA!!

  

Tog massa fina pics på min Fina Patrik när han plockar stenar, med systemis såklart.
Så fin är han, min blivande make!
Mös och plockade stenar i två timmar, sen brummade vi till Hlm och Maxi, mat för kvällen. Hem och patrik grillade och bjöd på öl. Hi hi.....god mat och underbart sällskap.
Patrik var tvungen att köra hem till Mr Dennis en liten stund, jag satte på musik och gjorde pussklockor. Hann inte med alla för sen kom Kullis hem igen...Mys.

Onsdag 30/7 -08
En dag med Ems och Ted. Vi körde till Kristanstad och letade mammakläder, samt bebiskläder. Ems köpte en såå fin Polarn & Pyret body till "Bim". Åh, Ted lekte att han matade bebisen. Han längtar med, och är helt säker på att det är en pojke. Vi körde till Åhus och glassbåten (skulle varit Patriks paradis om han varit med) Sen hem och Ted somnade...sov till 19:00....sen var det high life länge...

Torsdag 31/7- 08

Idag var det jobb och jobb här hemma. Patrik höll dels på med dörrkarmen, som han byggt själv. Kommer bli fint när det är uppe, målat och sen ska jag njuta av det ett tag.
Målade och fikade på balkongen innan gästerna kom! Jag och Lilleman!!
Skaran från Tyringe kom, men inte Jeppe och Lucas. Vi åt mat och drack sen kaffe på balkongen, min oas. Efter det pratade vi resor länge. Kanske blir Grekland för oss? Vet inte vart vi ska åka, men iväg ska vi på Honeymoon! Det är en sak som är säkert.
Idag spikade jag två saker till med bröllopsbestyr.
Jag och Ted gick in till Farmor Ingrid för att ge henne äkta porrarpspotatis. Frågade då om hon vill skriva med pensel, vit färg på våra stenar. Ville hon gärna, och finns ingen som är bättre på det än hon. Hon har porslinsmålat i hundra år. Kommer bli så fint. Sen körde jag inom Gudrun med Porrarpspotatis med. Jag frågade om råd, hur ska jag sy en ringkudde. Hon erbjöd sig och jag ska lämna en bild på en ringkudde. Kommer bli vit  med spets! Åh! Gäller att delegera ut uppgifter, skönt att inte behöva göra allt själv. Speciellt när det finns proffs som kan hjälpa till.
Promenad sent på kvällen efter att gästerna åkt hem...Ted somnade med alla sina gosisar..
 När vi kom hem så visade jag Patrik monogram sidan....vi föll inte för samma. Sen satt Patrik och ritade och ritade. Vill ju helst designa själva....eller min blivande make som ritar väldigt bra.
Dom spelade även Avenged Sevenfold på VH1. Förbandet till Iron Maiden, väldigt bra låt och den sista dom spelade på konserten....


Fredag 1/8- 08 (Skulle varit ett år till vårt bröllop, men vi valde den 8/8...ist)

Idag målade jag resterande av grunden. Blev såååå fint. Så nu är det gjort, allt grund målad!! Sånt lyft på huset.
Vi badade sen kom Ellen för att leka med Ted. Jag busade med barnen hela eftermiddagen!! Badade, hoppade studsmatta och lekte mamma och pappa. Kul att lyssna på dom när dom leker.
Solade gjorde jag ,och satt med min rosa bok.Söta Ellen!


När Helene och Thomas kom blev det kaffe och resprat. Lilla Fru Dahl hade sett mina resekataloger och vi diskuterade resor. Lutar åt en vacker Grekisk ö som heter.....Hittat ett superfint hotell nybyggt 07. Hm.....beslut beslut.
Cyklade ner till ankorna jag och mina pojkar, sen körde vi till Bjärnum för att handla till nudelsoppan.

Blev glass med....ha ha ha. Ted somnade och Patrik bjöd sen på god nudelsoppa. Nu ska vi se antingen "The Morgue" eller "House of wax"....Vi får la se.....nu ska jag pussas med min ny duschade pk!

 Ted fotat Pappa idag!!! Pappa hjälpte till en aning! LOVE YOU BOYS!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0