51 år gammal

Underbart att få träna igår! Men märker hur snabbt man tappar....Jag skrattade mest åt mig själv när jag kämpade med 5 kilos hantlar...
Kaffe hemma hos mig sen, jag och Helené. Mysigt! Inte ofta man träffas en snabbis och hinner prata, oftast drar barnen i en. Mamma hit och mamma dit. Tack Hönan för den kaffestunden!
In i duschen, sen på kalas hos Farmor Ingrid som fyllde 72 år igår. Hon fick en stor blomma!! Blev så glad.  Patrik och Ted kom efter Dreamhack mötet. När han kommer hem från Dreamhack är det 1:a advent, så jag och Ted ska julpynta på lördagen. När Patrik kommer hem så är det julfint, ska nog hyra in Farfar med som är tokig med att pynta!!
Vi fikade och drack farmor goda kaffe, sen pratade vi lite om bröllopet. 
Farmor berättade att hon har sin klänning, slöja och handskar kvar!!
Hon ilade upp på vinden....man hörde hur hon bökade uppe på den gamla vinden. Ner kom hon med allt!
Handskarna ska jag låna på vår dag! Jättefina, korta handskar i spets!!! Grymt fina, och gamla. Nästa år fyller dom 51 år! Så nu har jag något gammalt med. Slöjan var med superfin, men där var hål på den. Vet inte om vi kan få det lagat...? Farmor ska kolla runt, jag med. Sen vet jag ju inte om den passar till klänningen? Det var kul att mannekänga! Blev många knasbilder!
Väl hemma sen sent så somnade jag och lilleman på ovanvåningen....

Upp tidigt idag.....Ted ilade in på dagis, jag till jobbet och slet till 13:00. Hämtade lilleman och cyklade hem. Ted tycker det är så mysigt att cykla! Jag med, jag älskar att cykla! Vad hade jag gjort utan min cykel, som jag haft sedan jag var 13 år? Väl hemma är Kullis hemma, genomförkyld...lite nyheter och goda sådana. Alltid kul med roliga nyheter!!!!  Pojkarna tittar på tv....jag har varit inne på fronter, men fortfarande inte fått någon kommentar. Sen kollade jag min mail...Glada mail! Nu ska jag piffa till mig, in till stan och shoppa..sen till skolan.
Efter det blir det kalas ikväll hos syster min som fyller 20 idag!!!!! HURRA!!!
(BILDER KOMMER IKVÄLL)


Bröllopsnytt!!!



LYCKA!!!!!
kLÄNNINGEN ÄR MIN OM JAG VILL HA DEN!
  Det enda vi ska bestämma nu är frakt och betalning. Hon är supertrevlig, och supersöt. Mailade bilder och hon är så fin i klänningen. Jag ska bära den med stolhet, precis som hon gjorde. Pirrar i magen, nej när den väl kommit hit så ska jag smuggla iväg den till ett säkert ställe....(Farmor och Farfar) Ingen, absolut inte Patrik skak få sen den på....(kanske några töser jag har i tankarna som ska få se) Men INTE HERR K. Sen ska jag inte ha den här hemma, har ingen stor garderob att ha den i. Sen skulle jag bara springa med den på hela tiden. Ha ha ha...Vad jag längtar.

Pratade med Blomsteraffären igår med vid köpet av Farmors blomma. Ja, alla som  känner mig vet ju att jag inte kan vara tyst. Så jag började babbla på om brudbukett. Frågade om Ranukler...finns inte i augsti, pioner....nej tyvärr. Så jag får spåna vidare. Vet att jag ska ha vita rosor och röda, samt en annan fyndig sak, pärlor i dom röda rosorna, vitt tunnt silverband lite över buketten. Själva stjälkarna ska vara invirade i vitt sidentyr, med vita knappar, precis som min klänning!!! jag är så ju bara så fyndig!! Men en annan blomma funderar jag på.....har i trädgården och farmor har tusentals...Den fyndiga grejen i buketten är en gammal kärlekshistoria...
Alla minns väll första gången man fick en blomma av sin älskade? Jag minns det så väl...
Patrik hade lämnat den i min lägenhet.....han jobbade kväll och när jag kom hem efter skolan hade han som vanligt sovit över i hemlighet. På bordet stod ett BONZAI träd...med ett fint kort. Vet ni vad det stod?
Tack för inatt!
Puss och Kram
Din lille Trollkarl!!
Fint och så fyndigt!!!!! Så i min brudbukett kommer det att finnas av kvist av ett Bonzaiträd...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0